MiegaIiuke parašė:
Idomu kokia firma , bet realiai tai jai juo skalbiklio kazkin ar visas kunas butu...Nu idomu ir mums manau mamoms kaip jums cia toliau ir kas paaiskes...
Tai visas ir yra, nuo pėdų iki žandų
MiegaIiuke parašė:
Idomu kokia firma , bet realiai tai jai juo skalbiklio kazkin ar visas kunas butu...Nu idomu ir mums manau mamoms kaip jums cia toliau ir kas paaiskes...
Cavy parašė:
Ar jau domėjotės kaip jūsų darželiuose minimi gimtadieniai?
Pas mus jokių vaišių, vyksta simbolinis paminėjimas. Mokytoja užsiminė, kad galima…
Kažką viena ausim girdėjau, kad leidžiama tik vaisius. Vyresniojo darželyje - aišku vyresnis irgi buvo galima tik vaisiai, uogos, galima šventinės kepurėlės ir berods leido sultis.
Cavy parašė:
Kaip jusu sveikata ?
MiegaIiuke parašė:
Kaip jusu sveikata ?
Neblogai. Penktadienį jau išleidau. Miegojo, nepasikartojo. Tai matyt į tuos įkandimus sualergizavo visas kūnas. Dar šiek tiek matosi, bet vaistis šeštad paskutinį kart daviau.
Bet.... Po penktadienio vaikas darželyje kaip zombis. Nežinau kas įvyko, bet pamatė ryte darželį ašarų pakalnė, maniau mane pasmaugs....😑
Cavy parašė:
Neblogai. Penktadienį jau išleidau. Miegojo, nepasikartojo. Tai matyt į tuos įkandimus sualergizavo visas kūnas. Dar šiek tiek matosi, bet vaistis šeštad paskutinį …
Būna, sako, vaikams ir po pusmečio pasireiškia reakcija į darželį, kai iš pradžių nerodo jokių emocijų.Tai tikėkimės, kad viskas dar bus gerai
pertrauką padarė ir tikėjosi nebeit
Renata Renatėlė parašė:
Būna, sako, vaikams ir po pusmečio pasireiškia reakcija į darželį, kai iš pradžių nerodo jokių emocijų.Tai tikėkimės, kad viskas dar bus geraipertrauką padarė i…
Šiandieną vyras pasiėmė, tai sakė viskas ok. Linksma ir panašiai. Na, visko bis. Tik va, atrodo maža dar, gaila, kad tokias emocijas reiškia...
Tik brolis serga 😤 daviau velnių, nes vaikšto po trumpomis tokiu oru, aišku turi mašiną, tai jam ale megztinio nereikia, nes ale nuo durų iki durų ir va... Tikiuos iki mūsų nedaeis ☺️👌🏻
Cavy parašė:
Tiesa, nupirkusi turiu defendyl. Tai nežinau, bandysim gal sugerti jau, dar klausimas ar skanus 😁
Mane irgi užinfluencino mamos kitos, tai irgi užsakiau, laukiu užsakymo dabar 😀 klausimas tik ar kažkiek padeda ar labiau veikia placebo efektas 🤷♀️
Jappycat parašė:
Mane irgi užinfluencino mamos kitos, tai irgi užsakiau, laukiu užsakymo dabar 😀 klausimas tik ar kažkiek padeda ar labiau veikia placebo efektas 🤷♀️…
Domėjausi, tai, kaip čia pasakius. Visgi tai papildas, kaip ir dauguma. Aš manau svarbiausia tinkama rankų higiena ir apranga pagal orą. Tada mityba, poilsis ir tik tada mikroelementų balansas, jei jo reikia.
Kiek buvo nuomonių tai per pusę padėjo/nepadėjo. Klausiau savo gyd nuomonės, tai realiai pasakė, blogiau gi nebus. Žalias profilaktiškai, raudonas sergant.
Mes su sirupais nelabai draugaujame ir dabar gailiuosi, kad kramtomų nenupirksau. Na, pabandysim šį gaaal. Nes jau naujus žuvų taukus užsakiau, dar kai nepamirštu vitC duodu. Tai kolkas defendyl galbūt taip ir liks nepradarytas.
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai