Cavy parašė:
Tikra tiesa.
Aš va tel iš rankų nepaleidžiu, bet vis dar tyla. Tikrai užmigdė, nebūtų valandą ž…
Smagu girdėti
Cavy parašė:
Tikra tiesa.
Aš va tel iš rankų nepaleidžiu, bet vis dar tyla. Tikrai užmigdė, nebūtų valandą ž…
Smagu girdėti
Na va, grįžom, liko ir miegojo viena, tik valandą, prabudo verkdama. Tai gal ir dėl danties(tų paskutinių jau), nes mėsos iškeltos ir kampukas kyšo, aišku ir įspūdžiai. Bet sakė būtų skambinę tik po vakarienės, nes šiaip viskas gerai. Man širdis džiaugiasi labai aišku ♥️👌🏻
Pakalbėjom, tai sako labai jaučiasi, kad kai kurie tėvai net nebandę vaikų ruošti niekaip, pvz vienas valgo tik trintą maistą, dar nė nemokino gabaliukais. Sako būtų gerai, gal gydymo įstaigose kažkokia informacija, kaip paruošti vaiką, kad paduotų tėvams, nes kiti tiesiog nesidomi net, o nervinasi, kad adaptacija sunkiai sekasi.
Tikrai yra tiesos... Mes kiek sugebėjau ruošėmės tam, tai irgi turi įtakos.
Cavy parašė:
Na va, grįžom, liko ir miegojo viena, tik valandą, prabudo verkdama. Tai gal ir dėl danties(tų paskutinių jau), nes mėsos iškeltos ir kampukas kyšo, aišku ir įspūdž…
Na truputį keista, kad tokio amžiaus dar trintą maistą valgo. Aišku čia mano nuomonė
Mums irgi sakė kaip geriau ką, bet kas liečia vaiko palikinėjimą kažkur - seneliai yra, tetų dėdžių irgi sočiai, bet niekas netrykšta noru, nes su juo yra ką veikti, jo visur pilna ir eina kaip užsuktas. Tai tik keletą kartų buvęs paliktas pas mano tėtį, po turbūt max pusvalandį, bet per du metus ant rankų pirštų. Tas ir gal turi įtakos, bet juk vaiko nenueisi ir nebėgsi.
Išgyvensiu, išmoksime viską
Smagu skaityt, kad daugumai gerai sekasi adaptacija. 😊 O mes adaptacija atidedam savaitei minimum, pakirto pasirodo mus covidas 🫠🤦♀️ tai smagiai prasidėjo darželis... 😀 Skambinau pranešt mokytojai apie covida, tai sakė grupėje yra ir pakosinčių ir sloguojančių šiuo metu... Neįsivaizduoju kur pasigaut galėjom, gal net tą pačią rugsėjo pirma, nes buvo viena gertuvė padėta nevietoj, tai visi kas netingėjo pagurkšnojo vandenuko paeiliui... 😀 Testai pas visą šeimyną teigiami, vyras tik kol kas gerai laikosi. O mes su sūnum vargstam, abiem temperatūra ir t.t. Labai bjaurus virusas, vaikas labai sunkiai perneša, temperatūra su vaistais net nenusimuša... Tai saugokit save, plaukit rankas 🙌😀
Jappycat parašė:
Smagu skaityt, kad daugumai gerai sekasi adaptacija. 😊 O mes adaptacija atidedam savaitei minimum, pakirto pasirodo mus covidas 🫠🤦♀️ tai smagiai prasidėjo darželis…
Vaje, sveikatos 🫣
Pas mus uždraustos gertuvės. Sakė tėvai mažiukam ir sulčių sugeba pripilti 🙄 tai gal ir gerai, vandenuko atrodo pasiūlo, pagal šlapimo spalvą matyti. Tai lyg ir gerai, nors ir stiklinaitėm pasidalina mačiau 😃
Renata Renatėlė parašė:
Na truputį keista, kad tokio amžiaus dar trintą maistą valgo. Aišku čia mano nuomonė
Ten šeimos modelis labai įdomis, bet nesiplėsiu, ten ne mano reikalas aišku.
Pas mane padėtis panaši, kiek pabuvo tai uošvienė gal dukart rimčiau visai neseniai, o šiaip po valandėlę kai man pas dantų ar ginę reikėjo ar porąsyk apsipirkti. O vijurką ir aš turiu, be šansų nei į laivą ar juo labiau lėktuvą, ar išvis į svečius 😂😂😂 nepasėda visiška, dirba velnius ne tas žodis. Kaip sakoma gydsidabris. Lipti, imti, laužti, kalti ūkininkė, anąsyk žiūrėjau kiek gali, tai kopėčiom iki terasos stogo beveik užlipo, būtų lipus aukščiau, bet aš nebepasiekiau daugiau😅😅😅
Bet kiek galėjau pati tąsiausi visur kaip sakau nuo paštomato iki taromato, vosas įmanomas aikšteles, žaidimų kambarį, maximoj visiems kaip popiežius mojavo visad, tai nedaugelio žmonių prisibijo(matyt tik tie, kurie iš pirmo žvilgsnio nepatiko), toliau žinoma savarankiškumas, mokomės rengtis su isterijomis, nes nepavyksta iškart, dar jau gal nuo pavasario keliamės su žadintuvu, pietų miego laiką panašų laikėm, net meniu paskaičius darželio bandžiau panašiai maistą gaminti, va tik su puoduku reikia dar priaugti, nu sunkiai viskas vyksta, bet bent čiulptuko liepos mėn atsisakėm, nors reikdavo tik užmigimui, bet žiauriai sunku buvo abiems, jau seniai galėjau.
Cavy parašė:
Vaje, sveikatos 🫣
Pas mus kolkas likus soskė tik miegui, nors vakar ir šiandien darželyje palikau ir ją. Tai va maniškis irgi gyvsidabris, tai visur su manim.
Dėl puoduko tas pats, retai kada atsisėda sodinamas, bet būna pats atsisėda arba prašo ant tualeto. Dabar dar reikia priprasti į darželį, tai matau nusikels viskas, nes visko vienu metu per daug bus. O dar vasarį sesė bus, reik miegojimo vietą pakeist. Žodžiu reikaliukų nusimato... 😀🫣
Cia jus dalinates apie maista...As turbut ir keista, bet daznai darzoviene dar naudoju garintuva ir pablendinu.Del gelezies praktiskai duodu jautiena, ji kieta, tad ir blendini.Nes jai koks kotletas buna kietesnis ir didesnis kasnis spauna.Bet visa kita kramto.Plius mano ir vietoj nenubuna, jai plaunu galva ar skalbinius is skalbimo masinos imu, ji nutaikius proga rankos klozete, arba atsinesa zaislini kavos puodeli ir pasisemia vandens 😄 tad i lauka butinybe, kokioj zaidimu aiksteleje issikrauti.Man uz tad ir patogu dar sumeti i garintuva , grizti is lauko viskas silta....Nes demesio ji nori max, neina dar taip, kad salia koki plestelina mankytu, o as gaminciau.Turiu kartu su ja zaisti , o pas mus boksteli naudoti ir gaminti viska su ja neina, nes virtuve maza ir prie kriaukles tuoj dujne tad net tai sudetinga....Puoduko reikalai, jai nuogu uzpakaliu dazniau pataiko atsisesti jai su trusikais kiaurai i juos ir sisioja 😄 dar pora dienu luzis ivykes pasipraso per diena pora kartu..Tai cia wau...Ciulptuko jau geguzes gale atsisakem.Savaite buvo isteriju uzmiegant, bet dar viskas ok...Brolis isejo studijuoti , tad jai atliko kambarys, uzsakiau lova, tai po menesio pratinsimes kazkaip jau i kita kambari miegot ir didele lovoje, nors nakti buna dar pribudimu ir pas mus i lova atejimu...
Cavy parašė:
Mūsų adaptacija baigta.
38,4 ir kolkas panašu, kad vėjaraupiai 🫣
Va as kadangi nuo 3metu jau visam i darzeli vesim..Aisku bureliai yra tai dar iki pavasario svarstau skiepint ar ne....
Sveikatos sergantiems. Mes po mažą žingsnį į priekį. Paėmė šiandien ta nauja auklėtoja, žiūrėjo į mane kaip į nežinau, sakau mes pas jus. Tai galvoju penktadienį gi buvo valandą ir net nežinai, kad vaikas iš tavo grupės?...
Žodžiu šiaip ar taip į priekį...paėmė verkiantį nauja, paskui koridoriuje po 20min virš sutikau kitos grupės auklėtoją, sako viskas puikiai ateikit 10:30. Tai kaip tik atėjau ji išeidinėjo ir vaika pamatė ar mane ar jos pasigedo, tai ašarot pradėjo ir pasiemiau. Bet jau pažanga, 1,5h
žaidė su lego. Širdis dainuoja,kad jam lengvėja. Tik nepatinka, kad ne jo auklėtoja jį žiūri, nes jis prie jos priprast turi
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai