Natty34 parašė:
Vandens skaiciau, jog negalima duoti? Ar galima?
Man gydytoja sakė, kad negalima, nes naujagimių inkstukai dar nėra iki galo išsivystę ir gali blogai kažkas būti nuo vandens.
Natty34 parašė:
Vandens skaiciau, jog negalima duoti? Ar galima?
Man gydytoja sakė, kad negalima, nes naujagimių inkstukai dar nėra iki galo išsivystę ir gali blogai kažkas būti nuo vandens.
zivilito parašė:
Daugiau gyvenime neklausysiu gydytojų patarimų ir nesivadovausiu vadovėlio informacijomis, grįžome į namus ir viskas susitvarkė savaime nuo pirmos dienos namie! Tie…
Ne visada atsikels pati/pats, jeigu yra, pavyzdziui, naujagimiu gelta, ir pan. Kartais tikrai buna situaciju, kai vaika butina zadinti kas 2-4 val., kad padeti jam gyti ir augti, ypac jeigu svoris mazesnis ar krenta.
zivilito parašė:
Daugiau gyvenime neklausysiu gydytojų patarimų ir nesivadovausiu vadovėlio informacijomis, grįžome į namus ir viskas susitvarkė savaime nuo pirmos dienos namie! Tie…
Džiugu kad radote sau tinkamą variantą❤️ kas tinka vienam, gali visai netikti kitam, tai tiesiog reikia rasti savaji
Natty34 parašė:
Ne visada atsikels pati/pats, jeigu yra, pavyzdziui, naujagimiu gelta, ir pan. Kartais tikrai buna situaciju, kai vaika butina zadinti kas 2-4 val., kad padeti jam …
❤️
Natty34 parašė:
Ne visada atsikels pati/pats, jeigu yra, pavyzdziui, naujagimiu gelta, ir pan. Kartais tikrai buna situaciju, kai vaika butina zadinti kas 2-4 val., kad padeti jam …
Mum irgi buvo gelta ir svorio kritimas, bet tas prievartinis vaiko žadinimas nedavė vaisių, o tik kančias, ašaras.. Mišinį tik sugeba siūlyti, ir sumaitint per švirkštą, kad skysčių gautų ir ale stebuklingai nuo vienos sumaitintos taurelės pagerėjo per naktį.
Ačiū dievui susitvarkėme pačios, nieko daugiau nereikia tik valgyt daug, daug, ir miegelio, ir tarpais dar pasižvalgyti į pasaulį budravimo laiku 💖🌍👀
Emmaa40 parašė:
Čia kiek zmoniu tiek skirtingu nuomoniu. Pirmaja kai auginau irgi duodavau vandens. Su viena daktare kalbejau ji sake negalima vandens. Kalbejau su kita ji sake galima vandeni. Aisku jis turi buti virintas. Negalima dar jokiu arbatu, o gryna vandeni galima aisku ne litrais bet atsigerti galima, nes maitinant misinuku jiem dziusta burnyte. O beto juk misinuka ir su tuo paciu vandeniu darom.
Izabele31 parašė:
Sveikos, buvau pas ginę. Pas mane gimdoj yra placentos likutis😪 man teks paguldyt ir daryt valymą. Man baisu palikt maziuką, su kuriuo reikia žindyti. Gal kas turej…
klauskit gydytojo dėl galimybės gulti su vaiku privačioje palatoje?
Gaga parašė:
Čia kiek zmoniu tiek skirtingu nuomoniu. Pirmaja kai auginau irgi duodavau vandens. Su viena daktare kalbejau ji sake negalima vandens. Kalbejau su kita ji sake gal…
Čia išties iš diskusijų be galo, bet dar visai neseniai skaičiau straipsnį apie tai kur sureziuminta kodėl ne:
1. tiek mp tiek taisyklingai paruoštas mišinukas turi sudėtyje vandens(mp išvis 80 ar 90 proc. )
2. naujagimio skrandis yra mažo dydžio ir lyginant su kitais organais salyginai lėtai "auga", todėl užpildant nors mūsų akiai minimaliu kiekiu maistingumo neturinčiu vandeniu, mes užpildom skrandį ir atitolinam alkį su kuriuo gautų mp arba mišinyje esančias reikalingas medžiagas augimui.
3. žindančioms mp: duodant vandenį išreguliuojam ritmą, nes užpildom skrandį vandeniu, tada vaikas jaučiasi sotus tam kartui, neprašo mp,to pasekoj Krutinėj užsilieka neišgertas pienas, formuojasi sastovis kuris gali išsirutuliot imastitus ir,pns.
palei naujausia info,nenoriu sumeluot, bet tiek mp tiek mišinukas savo sudetyje turi vandens ir iki 6mėn. Nėra papildomo poreikio duoti
bet aišku kiek žmonių tiek nuomonių
Sveikos , naudojam aptamil nutri-biotik nuo pat gimimo nebuvo bėdu , bet jau antra para labai pučia pilva raitosi kol paperdi ir vėl gerai . Ar gali būti kad nebetinka mišinukas ? . Jokiu daugiau simptomu kaip ir nėra neatpilinėja viskas gerai tik pučia pilva . Ar laikas keisti mišinuką ? Nes labai mažai miega o tik niurzga ir riečiasi
patarkit ačiū ! Vaikui 19d . Ar čia jau laiko reikia ,kad praeitų ?
Liv2 parašė:
O man toks klausimas 😅 jeigu valgysiu šviežių kopūstų salotų ar nuo kopūsto gali vaikui pūsti pilvą? 🤔 Nes nuo kopūstų troškinio ar sriubos tai tikrai žinau, kad ga…
gali
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai