monibuni parašė:
Man skamba kaip alergija 🤔
Paracetamolis gal padetu, bet stengiuos vengti bet kokiu vaistu 🥺
monibuni parašė:
Man skamba kaip alergija 🤔
Natty34 parašė:
Aš taip pat buvau tokios nuomonės dėl vaistų. Bet 27savaite turėjau inkstų uždegimą, temperatūra baisine buvo. Ligoninėje buvau, gydytojas sakė gerti po 2 paracetamolio tabletės tris kart dienoje jeigu aukštą temperatūra. Klausiau po to dar trijų daktarų, visi patvirtino, kad paracetamolis pats geriausiais vaistas ir tikrai nekenkia nėštumo metu. Na aišku, pas mane nėštumas jau ne pirmas trimestrą buvo, pradžioje gal ir negalėtų 🤔 na bent mano tokia patirtis. 🙄
Natty34 parašė:
Aš jau savęs nebevarginau,buvau peršalus,tai gavosi vienos ausies baisingi skausmai,tada kitos,tai geriau paracetamolį,jau nėštumas didelis,tai galima sau ir padėt. Dabar liko tik baisingas ausų užgulimas,tikiuosi praeis savaime.
pupkius parašė:
Aš jau savęs nebevarginau,buvau peršalus,tai gavosi vienos ausies baisingi skausmai,tada kitos,tai geriau paracetamolį,jau nėštumas didelis,tai galima sau ir padėt.…
Liv2 parašė:
Aš taip pat buvau tokios nuomonės dėl vaistų. Bet 27savaite turėjau inkstų uždegimą, temperatūra baisine buvo. Ligoninėje buvau, gydytojas sakė gerti po 2 paracetam…
As irgi isgeriau tik ka, atleido galva nors kazkiek 🙂
Labas visoms! Pagaliau prisiduodu ir čia! 2023.05.06 gimė mūsų sūnelis Eidenas. Gimė 38+2, skatinom gimdymą, nes gydytoja sakė, jog vaikas bus labai didelis virš 4kg, jeigu laikysim iki galo, todėl penktadienį pajudino man kaklelį ir šeštadienį mūsų mažiukas gimė. Ūgis 55cm, svoris 3874g. 🩵 turim problemų su raktikauliu, gimdymo trauma, bet sugis greitai🩵
Monasi parašė:
Labas visoms! Pagaliau prisiduodu ir čia! 2023.05.06 gimė mūsų sūnelis Eidenas. Gimė 38+2, skatinom gimdymą, nes gydytoja sakė, jog vaikas bus labai didelis virš 4k…
Valioooo! Sveikinimai ir sveikatos Eidenui! ♥️
O kaip pajudina ta kakleli? 😃
Monasi parašė:
Labas visoms! Pagaliau prisiduodu ir čia! 2023.05.06 gimė mūsų sūnelis Eidenas. Gimė 38+2, skatinom gimdymą, nes gydytoja sakė, jog vaikas bus labai didelis virš 4k…
sveikinimai! sklandaus sveikimo!
o kakleli sujudino turite mintyse kaklelio"masaza"?
Arbūzėlis parašė:
Didžiausi sveikinimai!!!🌹🎀🍼🌹🎈🌹Kuriame mieste gimdėt?
Klaipėda
Monasi parašė:
Sveikinimai ❤️ Sveikatėlės abiems. O kaip jūs pati jaučiates? Kaip pats gimdymas praėjo? visgi dideli vaikutį gimdet 🤦
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai