Monika J parašė:
Tik misinuka valgot? Kiek kartu ir po kiek ml suvalgot? 😊
Valgom 5×po 150ml. Po biskeli jau didinam iki 180. Bet mes naudojam baltarusiska Bellakt
Monika J parašė:
Tik misinuka valgot? Kiek kartu ir po kiek ml suvalgot? 😊
Valgom 5×po 150ml. Po biskeli jau didinam iki 180. Bet mes naudojam baltarusiska Bellakt
ieva.seide parašė:
Sveikos mamos 😊 turiu problemyte, mazyle niekaip neima buteliuko. As pati ja maitinu ir noriu pripratint, kad galeciau kur iseit ilgeliau, bet spjauna ir viskas. Su…
Pirmagimė Nepripažino nei vieno iš visų dešimtimis bandytų 🙈
Robertukee parašė:
Pirmagimė Nepripažino nei vieno iš visų dešimtimis bandytų 🙈
O neee... tai niekad buteliuko taip ir nenaudojo?
ieva.seide parašė:
O neee... tai niekad buteliuko taip ir nenaudojo?
Nea,,bandėm ir standartinius avent ir tommee, ir dr brown,ir medelas ir visokias mimijumi, nuo pigiausių iki brangiausių,o reziume vėliau perėjo tiesiog į puodelio formos gertuves kai startavo primaitinimas biški po to.. tai kai reikėdavo man jau ekstra išvaryti kažkur tai girdydavo su šaukštuku arba random didelės tekmės jau buteliuku ir pusė pieno pro šalį,, bet maniškė buvo ir labai nerami, tai aš jau savo visokius reikalus buvau pamiršusi visai o varydavau be jos tik į būtiniausius tai netiek daug kartų buvo tokių,, buvau visur beveik su ja ir žindydavau ant kiekvieno kampo
Natty34 parašė:
Ar galvojate nuo 4 menesiu jau pradeti maitinti mazylius solidziu maistu? Mums seimos gydytoja sake jau galim, bet manau lauksim dar mes 😀
Jau pradėjome primaitinimą. Kelios savaitės kaip ragaujame
Natty34 parašė:
Ar galvojate nuo 4 menesiu jau pradeti maitinti mazylius solidziu maistu? Mums seimos gydytoja sake jau galim, bet manau lauksim dar mes 😀
Aš gydytoją keiščiau
Natty34 parašė:
Manyčiau, dar labai per anksti primaitinimui, nebent yra kažkokių sveikatos indikacijų.
Robertukee parašė:
Aš gydytoją keiščiau![]()
Taip kategoriskai? 😀
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai