Ocean Ni parašė:
Man irgi pradžioj buvo neaišku, normalu, kai pirmas vaikas :).
Aaaaačiū!!!! 🫶🏼⭐️
Ocean Ni parašė:
Man irgi pradžioj buvo neaišku, normalu, kai pirmas vaikas :).
Aaaaačiū!!!! 🫶🏼⭐️
Pukasi parašė:
Aš tai labai dažnai susiduriu su jausmu vakarais lyg pilvo pati apačia dilkčiotu ir atrodo kraštytusi lelius lauk🙈 nežinau net kaip paaiškinti😀jums taip nebūna?🤔…
Buna visokiu tu skausmeliu. Kai razosi turbut tai net toki guza iskelia ir tempia stipriai arba buna labai malasi ten viduj tai ir skaudziai jauciasi o kur dar paruosiamieji saremiai...bet turbut reikia pratintis nes tikrai lengviau nebus jau iki gimdymo
jadoren parašė:
O geras. Man kaip tik sakė,kad bus beveik 5 kg. O gimė 3,45. Tai man net prieš personalą buvo nepatogu, visi rūbeliai ,,kabėjo" ant vaiko. Tai dabar jau kelių dydži…
As kadangi UK tai manes ilgai nelaikys max para ir paleis namo tai nebus labai ten nepatogu jei rubelis bus biski didesnis 🤭
Gretux5115 parašė:
As kadangi UK tai manes ilgai nelaikys max para ir paleis namo tai nebus labai ten nepatogu jei rubelis bus biski didesnis 🤭
Mane laikė 10 parų po pirmo gimdymo,nes buvo komplikacijų ir dar kitam mieste. O jau man kai sakė,kad beveik 5 kg,tai aš ir įsidėjau didesnių,kad tilptų mano vaikinas 😂 paskui staiga užsipirkau mažesnių rūbelių, o tuos kur turėjau susiplanavusi rengti tik gimusį gal tik nuo 4 mėn pradėjau naudoti.
miazalyte parašė:
Sveikos merginos galit man paiskinti kaip gali rodyti nestumo skirtingas savaites as UK gyvenu per angliska app rodo 30sav o cia 31sav aciu visoms
Man irgi čia kažkodėl čia rodo 1 savaite daugiau.
Pukasi parašė:
Aš tai labai dažnai susiduriu su jausmu vakarais lyg pilvo pati apačia dilkčiotu ir atrodo kraštytusi lelius lauk🙈 nežinau net kaip paaiškinti😀jums taip nebūna?🤔…
Man taip buvo, labai nemalonus jausmas, atrodo į gimdos kaklelį beldžiasi 😒 Bet dabar lelius apsivertė ir nebeliko tų pakrapštimų ☺️
miazalyte parašė:
Sveikos merginos galit man paiskinti kaip gali rodyti nestumo skirtingas savaites as UK gyvenu per angliska app rodo 30sav o cia 31sav aciu visoms
Čia rodo ne kiek savaičių yra, o kelinta savaitė eina, t.y., pvz man yra pilnos 29 sav., tai jau eina 30-a, todėl rodo 30.
miazalyte parašė:
Ir man taip pat 🤔
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai