Ocean Ni parašė:
O po kiek laiko papildu vartojimo darot tyrimus? Po keliù sav., mėnesio?
Man tai gydytoja sakė kas 2 savaites pasidaryti hemoglobiną, stebėti. Skaičiai lėtai, bet kyla, o tai jau gerai
Ocean Ni parašė:
O po kiek laiko papildu vartojimo darot tyrimus? Po keliù sav., mėnesio?
Man tai gydytoja sakė kas 2 savaites pasidaryti hemoglobiną, stebėti. Skaičiai lėtai, bet kyla, o tai jau gerai
austesr parašė:
Man tai gydytoja sakė kas 2 savaites pasidaryti hemoglobiną, stebėti. Skaičiai lėtai, bet kyla, o tai jau gerai![]()
Man nekyla, vietoj stovi. Bet irgi gerai😃😃
Vysnine parašė:
Man ilgai trunka visas tas sodros reikalas, bet gal kad Vilnius uzkrauti gal visi, jau 10 kalendoriniu dienu praejo![]()
Ka tik gavau Sodros apskaiciavima, tai grynai 2 dienos nuo preliminaraus, kaip ir sake... irgi Vilnius. Gal jums tikrai vertetu pasiskambint i Sodra, jei ilgsi negsunat ats...
Ocean Ni parašė:
Ka tik gavau Sodros apskaiciavima, tai grynai 2 dienos nuo preliminaraus, kaip ir sake... irgi Vilnius. Gal jums tikrai vertetu pasiskambint i Sodra, jei ilgsi negs…
As irgi siandien gavau sodros paskaičiavima atskaičius mokesčius. O vakar buvo gauta preliminari su mokesčiais. Tai vienos dienos skirtumas, sakyciau labai operatyviai. Dabar beliko laukti pinigu pavedimo. Miestas Vilnius.
Mademioselle parašė:
As irgi siandien gavau sodros paskaičiavima atskaičius mokesčius. O vakar buvo gauta preliminari su mokesčiais. Tai vienos dienos skirtumas, sakyciau labai operatyv…
as dar nieko nepildau, vis dar dirbu..
Ar visos mamos planuoja issidalinti ismoka i 4 menesius ir atsideti?
KotrynaRenata parašė:
As tai taip. Ismoka jau gavau, persivedziau i atskira saskaita ir atejus menesio 10 dienai issimokesiu sau pasalpa ☺️
Gretdream parašė:
Ačiū!
KotrynaRenata parašė:
Aha,irgi jau taip pasidariau 😉 persivedžiau į atskirą sąskaita,kuri neturi kortelės ir iš jos dalimis persivedinėsiu 😊
KotrynaRenata parašė:
Neplanuoju dalintis, bet labai stipriai seku išlaidas, nes turiu neįgalumą, o nedarbingume būnant per metus moka už 90 kalendorių dienų, o aš išbuvau nedarbingume 4 mėnesius beveik, tai ir taip daugiau nei pusę mėnesio iš buvau be pajamų. Ir kai paskaičiavo išmoką tai labai stipriai pajamos sumažėjo lyginant kai dirbau, bet jau išmokau gyvent būnant nedarbingume🙂. Plius išlaidos sumažės - nereikės eiti privačiai pas gydytojus (darytas ivf).
Merginos ar niekam ner lb jautri bamba ir aplink ja, po truputi issivertineja ir vakarop kai pilvas issipucia skausteli sukosejus ar ten keliantis aktyviau, isvarzos ten kokio gumbelio lyg nera ar visai nematyti🤔 ginekologe nekomentavo kai uzklausiau nes matyt kompetencijos neuztenka kad ivertintu priezastis, lb bijau kad lb neprasiskirtu ten 🙄
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai