Monika Gun parašė:
Lygiai taip pat pasidariau! 😅 Turiu atskirą sąskaitą, ir tipo mokėsiuos sau po truputį, kiek reikalinga išlaidoms 😌 Savikontrolei 😬
Man tai labai patinka taip, galima sukontroliuoti save ir pinigu neisleisti anksciau laiko 😁
Monika Gun parašė:
Lygiai taip pat pasidariau! 😅 Turiu atskirą sąskaitą, ir tipo mokėsiuos sau po truputį, kiek reikalinga išlaidoms 😌 Savikontrolei 😬
Man tai labai patinka taip, galima sukontroliuoti save ir pinigu neisleisti anksciau laiko 😁
Mano įprastas iki 100/60 mmHg, tai man jau 120/70 atrodo daug, nes jaučiu, ginekologė ir šeimos gydytoja ramina, kad viskas ok (nes ir baltymo šlapime nebuvo), bet man vis tiek nejauku. Angliškos literatūroje rašo, jei sistolinis nuo įprasto spaudimo gerokai padidėja, tai kreiptis į gydytoją. Nu tai bandau nusiraminti. Aišku dabar ir visokių skausmų buvo, paracetamolio nelabai padeda, vietinio poveikio vaistai nepadeda, tai tas irgi gali užkelti spaudimą.
Gretux5115 parašė:
Ar jums nebuna kad ima tarsi pykinti nes truksta oro? Taip silpna pradeda darytis. Bet pastebejau kad man taip nutinkai kai bunu tvankiose patalpose kur nera sviezi…
Arteja vesesni orai tai gal viskas gerai bus
nebebus taip karsta!
korete parašė:
Aš net negavau dar, bet jau suplanavau sumą kuria išleisiu kurią atsidėsiu😀🤷🏼♀️🙈
Pukasi parašė:
Aš net negavau dar, bet jau suplanavau sumą kuria išleisiu kurią atsidėsiu😀🤷🏼♀️🙈
Ir as taip jau senokai turiu taupomaja sask. Tai is kart pervesiu ten santaupu
Pukasi parašė:
Aš tai labai dažnai susiduriu su jausmu vakarais lyg pilvo pati apačia dilkčiotu ir atrodo kraštytusi lelius lauk🙈 nežinau net kaip paaiškinti😀jums taip nebūna?🤔…
Man taip buna😃😃ir nemoku paaiskinti, kaip tiksliai. Bet jo, atrodo iseiti nori 😃ir duria atrodo taip.
Gretux5115 parašė:
Ar jums nebuna kad ima tarsi pykinti nes truksta oro? Taip silpna pradeda darytis. Bet pastebejau kad man taip nutinkai kai bunu tvankiose patalpose kur nera sviezi…
Būna,ne iki alpimo,bet aplamai visą nėštumą sunkiai prakvėpuoju,visad nosis užgulus. Čia ta nėščiųjų sloga vadinama gal. Ar yra kam nors taip?
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai