Aneta5 parašė:
Koki alieju naudojate pagardinti darzovienes?
Ypač tyrą alyvuogių aliejų, kartais ghee sviestą
O jūs?
Aneta5 parašė:
Koki alieju naudojate pagardinti darzovienes?
Ypač tyrą alyvuogių aliejų, kartais ghee sviestą
O jūs?
Paulina33 parašė:
Sveikos. Gal yra pasikeitusių išmokos laikotarpį iš 18 į 24 mėn sodroje?
Sveiki, aš esu pasikeitusi bet iš 24m į 18m , jei turit klausimų klauskit
Nesta_93 parašė:
Sveikos, gal yra liepinukų, kurie dar neatsisėda savarankiškai ir neropoja? Ar jau mums reikėtų sunerimti? Nes pasodintas sėdi ilgai, šliaužioja duodasi, bet ne rop…
Maniškė visai nesenai pradėjo ropoti (prieš gerą saivę) po poros dienų ir atsisėdo. Visi vaikučiai skirtingi, gal dar nepasiruošus,jei neramu nueikit pas kineziterapeutę. Bet manau panikuot tikrai nereikia.
Reabilitologė iškart pasakė, kad atsiliekam, kadangi 8 mėn dar neatsisėdo savarankiškai, viena kinezė sakė, kad jau vėluojam, kita - iki 10 mėn jau privalom stabiliai sedėti ir su tiesa nugaryte, bet kai pažiūriu, kiti vaikai jau stovi ir kai kurie net eina pirmus žingsniu..
Nesta_93 parašė:
Sveikos, gal yra liepinukų, kurie dar neatsisėda savarankiškai ir neropoja? Ar jau mums reikėtų sunerimti? Nes pasodintas sėdi ilgai, šliaužioja duodasi, bet ne rop…
Sveika
aš dar laukčiau
manau greitai jus mažylis nustebins ir pradės ropot ir atsisės
aš būčiau laukusi 9 mėnesio vizito pas šeimos daktare, žiūrėjus kur būtų nukreipus ar dar liepus laukti. Tačiau nebeprireikė. Prieš porą savaičių pradėjo ropot ir iškart atsisėdo,stojasi. O šliaužioja nuo 7 mėnesio
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai