Mlig parašė:
Labai ačiū visoms pasisakiusioms
vis kirbėjo galvoje, kad gal kažką ne taip padariau, gal reikėjo su šitokiais simptomais kreiptis į gydytojus, ieškoti pagalbos,…
OMG... Šiaip nelabai linkus veltis į tokias diskusijas, bet šįkart nesusilaikiau...
Nuoširdžiai užjaučiu, kad tenka išklausyt tokį negatyvą ir ypač iš besilaukiančiųjų 🤦
Pasakymas "nėštumas ne liga" iš vis turėtų būti išbraugtas iš žodyno! Labai džiaugiuosi už visas, kurioms praeina laukimas tiesiog kaip laukimas su mažesniais ar didesniais įššūkiais... 🎈 Bet niekada nesmerkite kitų, jei nebuvote jos vietoje, negalite suprasti, tai geriau ir nekomentuokite... 🤦
Aš 3 kartą laukiuosi ir patiriu tokį patį bejėgiškumą (su pirmais dviem nėštumais to nebuvo, laksčiau 42sav)... Ir tikrai yra reali būsena, kai jėgų nėra ant tiek, kad negali kojų iš lovos iškelt, ką jau kalbėt apie nusiskutimą ar galvos plovimą... 🤦 Ir čia nieko gėdimgo tą pripažinti! Tiesiog, kas to nepatyrė - niekada nesupras!!!
Galiu paguosti, pagal mano patirtį (dabar jau 18sav), pykinimas liovėsi kažkur 14sav 👌 bet jėgos taip ir neatsirado... Nors lašino ir lašalines, buvo nustatę kalio trūkumą... O prieš sav pasidariau išsamesnius kraujo tyrimus - mažakraujystė. +Kalio trūkumas (vėl). +Vitv D didelis trūkumas. +Žemas spaudimas. +Aukštas pulsas. Tikiu, būna kam blogiau! Bet, ši kombinacija jėgų man negali gražinti, todėl laukia ilgas mikroelementų atstatymo kelias... Ir aš labai pozityviai nusiteikus, bent pavasarį jau atgauti jėgas! ❤️ Bet iki tol, dėja, sunku atrasti supratimą ir palaikymą, kai tokia savijauta užsitęsia taip ilgai...
Jums linkiu, kad viskas greičiau atsistatytų! Mes moterys viską išgyvenam! ❤️
Daugiau palaikymo ir pozityvo viena kitai... 😉👌