2025.05.15 15:13 (prieš 9 mėn.)
Eva04 parašė:
Sveikos jau esamos dvynukų mamytės 🥰 rašau čia, nes jau visos turit patirtį 😁 Laukiuosi dvynių ir nežinom kaip geriau daryt su tuo ėjimu į VPA, kaip jūs pačios darė…
Mes nuo pat pradžių buvom suplanavę, kad aš imsiu 24 mėn., o vyras panaudos tik tuos 5, nes faktas, jog taip finansiškai naudingiau. Aišku, kaip ir minėjot, krūvis būnant su vyru lengvesnis, bet aš net ir vyro atostogų metu nemažai laiko su mažosiom buvau viena, tai manęs niekas negąsdino. Su viskuo susitvarkiau. Visi kurie paklausdavo kaip sekasi, atsakydavau, kad tai kas su pirmagime atrodė sunku, dabar net su dviem vieni juokai. 😀
Dabar vyras jau šiek tiek daugiau negu 2 mėnesiai kaip grįžęs į darbus, o mes puikiai tvarkomės ir toliau. Galiu tik pasidžiaugt, kad jos pas mane ganėtinai ramios, miego ir maitinimo grafikas nuo pat pirmųjų dienų abiems buvo vienodas, dėl ko dabar viskas yra žymiai paprasčiau. Yra ir kavos kada atsigert ir pan. (svarbu neprisikalbėt). 😂
Aišku dienų būna visokių, nėra viskas vien tik gėlytės, bet tikrai susitvarkau ir nesiskundžiu.