AgneseBass parašė:
Tai tie vaikai tubrūt nebe maži?
Čia nuo kažkelintų metu tik padarė privaloma, pries tai nebuvo 🙈😊 berods nuo 2020m…
14 ir 6 metai. Visko gali buti,kad nuo 2020 m. Privalomi,todel pries tai ir nedare ☺️
AgneseBass parašė:
Tai tie vaikai tubrūt nebe maži?
Čia nuo kažkelintų metu tik padarė privaloma, pries tai nebuvo 🙈😊 berods nuo 2020m…
14 ir 6 metai. Visko gali buti,kad nuo 2020 m. Privalomi,todel pries tai ir nedare ☺️
AgneseBass parašė:
Aš blemba susinervinau, vėl eritrocitų (kraujo) rado šlapime 😭😡
Noriu paklausti, ar jau buvot anksciau su tuo susidurusi? Nes pas mane irgi siandien rasta, bet net nezinau ka ir galvot. Atrodo savijauta gera, o tyrimas nekoks, vizitas pas gydytoja tik uz daugiau nei savaites...
kalahari parašė:
Noriu paklausti, ar jau buvot anksciau su tuo susidurusi? Nes pas mane irgi siandien rasta, bet net nezinau ka ir galvot. Atrodo savijauta gera, o tyrimas nekoks, v…
Man nuo pat nėštumo pradžios eritrocitai šlapime. Ir nieko negali padaryti.. nedaug 0,3 bet vistiek yra. Buvau pas ginę iš jos pusės viskas ok, tada buvau pas urologą jis apžiūrėjo ir sakė kad nėštuminė hematurija, tipo nekreipt dėmesio kadangi inkstai veikia už du daugiau valo ir tas kraujas prateka kažkiek. Sakė nebijok ir lauk gimdymo, paskui viskas susitvarkys. O pas Jus dideli kiekiai to kraujo?
LivetaN parašė:
Man nuo pat nėštumo pradžios eritrocitai šlapime. Ir nieko negali padaryti.. nedaug 0,3 bet vistiek yra. Buvau pas ginę iš jos pusės viskas ok, tada buvau pas urolo…
Aciu uz pasidalinima. Tyrimo isklotinej yra du zymenys: Kraujas (BLD)Ery 25, ir Eritrocitai mikroskop.4.2 (matmuo r/l). Tai cia atrodo daug didesni rodmenys palyginus.. manau skambinsiu gydytojai pasikonsultuoti anskciau nei artimiausias vizitas...
Tetes pukelis parašė:
Kad ir LT su pirmais dviem vaikais man nedare,dabar su treciu daro 🤷♀️ gal kad 35 m. Ar kad su treciu einu privaciai,net nzn...
Nezinau tiksliais pries kiek metu, pries 3 tai tikrai, bet nuleido GD normas ir sugriestino, kad privalomas visoms be isimties, tai gal su pirmais dviem neisokot i ta traukini, nes ar privaciai einat ar ne tas neturi itakos 😉
s1m0n4 parašė:
Merginos, sos.. Prasidėjo ausies skausmas (ryte pasivaliau, o einant į darbą patraukė). Gal kuriai buvo? Ką galima vartoti?![]()
Ka reiskia patrauke? Uzdegiminis skausmas pereinantis i smilkini, "traskejimas"? Aisku gali buti del persalimo, bet gali buti ir del hormonu pokyciu ar kraujo spaudimo svyravimo. Galit silta kompresa uzsideti, o jei nepraeis skaudeti ar tik stipres skausmas, pakils tempe, gali buti ir infekcija, tada jau pas daktarus 😉
kalahari parašė:
Aciu uz pasidalinima. Tyrimo isklotinej yra du zymenys: Kraujas (BLD)Ery 25, ir Eritrocitai mikroskop.4.2 (matmuo r/l). Tai cia atrodo daug didesni rodmenys palygin…
O šlapimo infekcijos neturit? Pasėlis buvo neigiamas?
LivetaN parašė:
O šlapimo infekcijos neturit? Pasėlis buvo neigiamas?
Infekcija iki siol jokia nenustatyta (ir net nejauciu, kad butu, nors esu pries nestuma gan seniai turejus ne karta), paselis neigiamas. Tai kazkiek del to gal ir ramiau :)))