2024.11.11 20:39 (prieš 1 m.)
Labas vakaras visom❤️ na mano stresas ir daktariu gazdinimai,kad gali nutraukti nestuma,del buvusios konizacijos praejo. Penktadieni vykau i Kauno klinikas,registraturoj pasake,kad gydytoja israse ne toki siuntima🙉 nors is vakaro buvo pasakyta kokio reikia. Staigiai pasukau daktarei,visa supykus ir verkianti ,,patrikau,,perrase suntima. Prieme labai maloni gydytoja,patikrino ir pasake kuo greiciau keisti ginekologe,viskas yra gerai,jokio vaisiaus salinimo nebus ir negali buti,jam viskas gerai. Nustebus buvo,kur tokiu daktaru dar yra.
Per 3 menesius tiek nervu nesu turejus kiek per 2 dienas.
Ryt skambinsiu privaciai ginekologei,nes manoji negana praejus 2 savaitem po slapimo tyrimu juos praziopsojo. Po kolposkopijos atsakymu,kad ims biopsija bet galiu nukraujuoti,persileisti arba nutrauks nestuma,dar pasake,kad ,,nebeapsimoka manes nei sverti nei kitu tyrimu daryti,, galu gale pasake,kad iseina atostogu ir pati viska turiu susiziureti t.y. pakartotinu slapimo tyrimu rezultatus, kam atsakyma is Kauno kliniku perduoti ir paciai skambinti gruodzio viduri,kada gali mane priimti,nors gruodzio 10 d. Man antras ekoskopas turi buti.
Esu labai pakraupus tokiu daktares elgesiu,tiek tos kuri dare pirma kolposkopoja,tiek savo ginekologes.