jekatron parašė:
Man irgi iš pradžių state kovo 12 d dekretą bet iškart sakė jeigu reiks ankščiau savaites gales duot,tai atostogu neužtenka iki kovo 12 ,tdl paprašiau ankščiau. Tai…
Gerai, kad taip leido🤗
jekatron parašė:
Man irgi iš pradžių state kovo 12 d dekretą bet iškart sakė jeigu reiks ankščiau savaites gales duot,tai atostogu neužtenka iki kovo 12 ,tdl paprašiau ankščiau. Tai…
Gerai, kad taip leido🤗
ninna parašė:
Neturit problemų su inkstais? Seniai darytas šlapimo tyrimas?
Nu kad ne. Šlapimas priduotas antradienį kolkas rezultatų nėra. Kraujas geras
Reina09 parašė:
Mano terminas gegužės 8 diena, o į dekretą vasario 27 d.
Kaip skirtingai atrodo 🫣 nors terminas tik vieną dieną skiriasi tarp mūsų
Reina09 parašė:
Sveikos , kokią geležį geriate? Pas mane hemoglobinas 108 tikriausiai reiks gerti, rytoj į polikliniką darys echoskopą ir eisiu pas akušerę dėl tyrimų, įdomu ką sak…
Tardyferon. Kadangi yra trūkumas, dar galvoju liposominę pažiūrėti, kurios įprastai lengviau toleruojamos, tik dozė jų maža. Turiu gerti dvi Tardyferon, tai vietoj vienos porą liposominių gal pavyks.
greatG parašė:
man irgi geguzes 9 diena parasyta gimdyti, bet dekretas parasyta kovo 3 prasides, bet dirbsiu iki kovo 14os.. visiems skirtingai uzraso![]()
Oi mano ginekologė išvis sako sakyk kada nori parasysiu nuo tos dienos kad išeini sako savaitę čia ar čia sakė nėra didelio skirtumo bet palikau 25 diena nes kažkaip susidėliojau jau viską kaip ką darysiu 😅
Reina09 parašė:
Sveikos , kokią geležį geriate? Pas mane hemoglobinas 108 tikriausiai reiks gerti, rytoj į polikliniką darys echoskopą ir eisiu pas akušerę dėl tyrimų, įdomu ką sak…

Mano buvo 112 tai jau išrašė vakar šiuos vaistus
Mergelytė parašė:
Kaip skirtingai atrodo 🫣 nors terminas tik vieną dieną skiriasi tarp mūsų
Nežinau kodėl taip skirtingai rašo bet į dekretą išleidžia kai sueina 30 pilnų savaičių, man vasario 27 d 30 savaičių bus. O gegužes 8 dieną terminas 40 savaičių bus tada.
Mergelytė parašė:
man išrasė tokį ir plius gerti vitaminą c kartu, geriausia sakė rytais nevalgius kad geriau įsisavintu organizmas
Žiūrėsiu ką man sakys rytoj, gal irgi kažkokius išrašys.
jekatron parašė:
Bet Lietuvoi tikrai eiti galima tik nuo 30 savaites. Tdl kovo 4 d man 30 sav,o jeigu 12 d butum ejas tai butum 32 sav,tdl gal ir leido eit snkščiau
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai