spogee parašė:
Silpnumas, nevalingi kojų trukciojimai, galūnių tirpumas, galvos svaigimas. Plaukai labai slenka.
Tai pas jus ir hemoglobinas zemas? Ar isvis nesityret?
spogee parašė:
Silpnumas, nevalingi kojų trukciojimai, galūnių tirpumas, galvos svaigimas. Plaukai labai slenka.
Myta parašė:
Hemoglobinas idealus 140. Bet feritino netyrė
spogee parašė:
Hemoglobinas idealus 140. Bet feritino netyrė
Man feritino irgi netyre, hemoglobinas mano 124 gydytoja nk nesake jog ten blogai ar kazkas tokio..
spogee parašė:
Pas mane irgi bus viskas žema žema nes jaučiu pagal simptomus. Aš tik nesuprantu, gydytojos. Kodel aš turiu googlintis ieškoti informacijos ir t.t. Nors jei buvo už…
Oi, dar labai daug medikų yra, kurie tiki, jog 12 ng/ml norma 🙂 Iš vienos tikrai labai puikios gydytojos esu išgirdusi, kad feritinas apskritai nieko nereiškia.. bet čia, manau, senosios kartos požiūris ir tai nereiškia, jog ji prasta savo srity 🙂 Medicinoje viskas labai keičiasi ir ne visi spėja domėtis, ne viską įmanoma spėti. Kita vertus, feritinu, manau galėtų pasidomėti 🙂
Myta parašė:
Man feritino irgi netyre, hemoglobinas mano 124 gydytoja nk nesake jog ten blogai ar kazkas tokio..
Man irgi nieko nesakė. Tačiau simptomus aš žinau ir žinau kad feritino trukumas kenkia vaisiui
spogee parašė:
+ nuovargis, greitesnis padusimas, prasta nuotaika
dobilėlis7 parašė:
+ nuovargis, greitesnis padusimas, prasta nuotaika
Jo nepaminėjau dėl sunkiasnio kvėpavimo
dobilėlis7 parašė:
Kas bjauriausia, kad visi geležies stokos simptomai būdingi ir tiesiog nėštumo simptomams 🙈 Tad tik tyrimas gali parodyti kaip yra iš tiesų.
Nu kaip prieš nėštumą buvo tie simptomai tai lengva ir atskirti
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai