Panelytė@ parašė:
Na gimdziau du 4100 ir 4550..
Kai gimdziau pirma, moteris uz sienos pagimde 5300. Drauge gimde du berniukus pirmas 4300 antras 4700, aisku truputi virs normos, bet niekas nieko nesake kad kazkas blogai
Panelytė@ parašė:
Kai gimdziau pirma, moteris uz sienos pagimde 5300. Drauge gimde du berniukus pirmas 4300 antras 4700, aisku truputi virs normos, bet niekas nieko nesake kad kazkas blogai
Panelytė@ parašė:
Aš gimdžiau 4320 g., 55 cm neturėjau gestacinio ir niekas nieko nesakė. Tik Vaiva iš raudonojo puslapio (jei kas tokią dar pamena 😁) leptelėjo, kad gal daug šokoladų valgiau, jog toks didelis užaugo... 🤦♀️ Dabar vėl nuo pirmo scano didesnis vaikutis apie savaitę. Genetikės komentaras buvo, jūs gal tiesiog gimdote didesnius vaikučius ir nieko čia blogo. Na ir pati esu ne iš mažųjų.
BožkeK parašė:
Klause ar noriu dar dirbti;) sakau taip.Pabaigsiu kankynes;D matavo jau gimdos dugna,vandenu normaliai yra. Dabar pas ja sausio 24d;)
Aidana parašė:
Aš gimdžiau 4320 g., 55 cm neturėjau gestacinio ir niekas nieko nesakė. Tik Vaiva iš raudonojo puslapio (jei kas tokią dar pamena 😁) leptelėjo, kad gal daug šokolad…
Paa mane ir savaite jau didesnis pilvukas🤷♀️ bet nieko nepasake.
emma12 parašė:
Ieškojau infirmacijos bet nelabai radau kas tos drumzlės. Kaip suprantu infekcija. Radau tik tėvų darželyje pokalbius apie drumzles vaisiaus vandenį. Svarbu gerkit…
Ačiū
Panelytė@ parašė:
Oho,mano 3920 buvo ir tai atrodo gyvenimas pro akis prabėgo kol išstūmiau 😱 mano mama brolį 5kg pagimdė , aišku neapsėjo be komplikacijų bet aš nz ar sugebėčiau 😥
Tiuutea parašė:
Oho,mano 3920 buvo ir tai atrodo gyvenimas pro akis prabėgo kol išstūmiau 😱 mano mama brolį 5kg pagimdė , aišku neapsėjo be komplikacijų bet aš nz ar sugebėčiau 😥…
Tai vat sunumi labai plysau ,o vat dukra sunkesne gana lengvai isstumiau su pora siuliu. Nu labai noriu neplysti🙏🙏🙏🙏
Panelytė@ parašė:
Paa mane ir savaite jau didesnis pilvukas🤷♀️ bet nieko nepasake.
Tai viskas ok tuomet, relax, nes supratau, kad gydytoja kažką sakė ir dėl jūsų priaugto svorio ir leliuko augimo.
OdeMock parašė:
Sveikos, mano situscija šiuo metu tokia,tai pirmas neštumas, kuris trunka iki tokio laiko. Šiuo metu yra 18 savaitė. Rado drumzlių prie išorinių gimdos kaklelio žio…
Oho, linkiu, kad viskas išsispręstų ir nebūtų jokių komplikacijų! ❤️
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai