BožkeK parašė:
Kur darete Nipt!?kiek mokejote ?atsakymas po savaites ?
Aš uk , nipt dariau cambridge , mokėjau 400 svarų , atsakymas per 5-7 darbo dienas
BožkeK parašė:
Kur darete Nipt!?kiek mokejote ?atsakymas po savaites ?
Aš uk , nipt dariau cambridge , mokėjau 400 svarų , atsakymas per 5-7 darbo dienas
Ramonyte parašė:
Na kadangi pokalbis vyko gana linksmas, kolektyve turim jau 2 neštukes, tai ir klausimas skambėjo ar tik nebūsi trečia 😃😃😃, sakau ne ne ne 😀😀😀, tai manau nesijaute …
Dabar taip ir stebės ar pilvelis nedidėja ir svoris neauga 😁
AgneseBass parašė:
Man vasario 23 grizti i darba kaip ir reiktu, tai sausi manau jau skambinsiu kalbetis 😅
Kas čia ir beliko.. 😁 aš kažkaip vis galvoju kaip čia reiks gražiai pasakyt, kad grįšiu tik dviem mėnesiams 😅😅😅
Labas, mamytės
Kaip laikotės?
Aš " išsipūtusi lyg erkė"..Tik pradžia, o jau niekur netelpu.. nesuprantu.. taip , antras nėštumas , bet negi taip viskas jau akivaizdžiai .. Man eina 8 - ta savaitė tik 😊🙈 Žodžiu nežinai ar rašau ieškodama paguodos ir tokių pat, kaip aš , ar tiesiog noriu pasikalbėti 😊🌷
Slapukas1990 parašė:
Labas, mamytės
Kaip laikotės?
Sveika, oi labai pažįstama situacija 😅 man taip pat antras nėštumas, o pilvas iššoko jau 7 sav. 🙈 per pirmą nėštumą taip atrodžiau tik 5 mėnesį 😅😁🙈 baisu pagalvot kaip atrodysiu 9 mėn 😅😅😅
AušraR parašė:
Sveika, oi labai pažįstama situacija 😅 man taip pat antras nėštumas, o pilvas iššoko jau 7 sav. 🙈 per pirmą nėštumą taip atrodžiau tik 5 mėnesį 😅😁🙈 baisu pagalvot k…
🥹☺️Nu stiprybės mums 😇🥹😀 Galvojau, kad igai išeis nusėpti, bet jau dabar akivaizdu viskas 😇🥹😁
Slapukas1990 parašė:
Labas, mamytės
Kaip laikotės?
Labukas 😊
Man džinsai jau veržia 😅 antras nėštumas, bet aš stambi labai, tai pilvas ir taip didelis 😆🤭 nieks nesupras
Slapukas1990 parašė:
Labas, mamytės
Kaip laikotės?
Man tik pradėjo eiti 9-ta savaitė, o jau +2,5kg 🙈 jau ir kelnes nusipirkau didesnes ir su guma nugaroje, nes visos turimos ankštos... Atrodo ir sportuoju, bet nelabai pavyksta suvaldyti alkio, pavalgau, o po valandos vėl gurgia pilvas. Darbe planavau kiek įmanoma ilgiau nesakyti, anksčiausiai prieš Kalėdas pranešti, bet kai taip pučiuosi, nežinau kaip pavyks nuslėpti 😅
Slapukas1990 parašė:
Labas, mamytės
Kaip laikotės?
Sveika visu pirma sveikinimai 💕🌻 o kad erkes tai manau tikrai mes cia ne viena tokia,man nestumas pirmas ir dabar jau tuoj bus 12kta savaite bet patykekit pilvas issipucia belekaip ypac vakare nezinau kodel kas cia yra jau ir paslepti nebegaliu niekaip akivaizdu o dar to laiko tik tiek.
Suprantu jus 🙈 Ryt kaip tik planuoju važiuoti kelnes pirkti. Antras nėštumas, sveriu 56 kg,bet pilvelis 😏 lyg 5 mėn.,ypač vakare. Man mano akušerė gan grubiai pasakė ,,tu gali per mėn.priaugti tik +1 kg,daugiau negalvok. Pamiršk saldainiukus ir visas nesąmones". Suprantu,pritariu jai. Nes pirmas nėštumas +30kg, gimdymas buvo sunkus. Tai dabar tikrai stengiuosi save riboti.