2025.02.19 22:19 (prieš 1 mėn.)
ruta_s parašė:
Nu palauksiu dar kokią savaitę ir aš, nes taip įdomiai jaučiuosi. Pilvas dalinai nutirpęs, dar kartais pateplioja biškį. Kartais nieko nejaučiu, kartais suima kai s…
Man irgi vis dar nutirpęs pilvas, įdomu, kiek ilgai čia normalu tas nutirpimas? 🤔 Maniau grįžus po ligoninės ir praeis per kelias dienas, o čia jau krtvirta savaitė eina.
mylimukac parašė:
Mamos patarkit iš kur jūs semiatės jėgų.. nu aš tokia pavargus jaučiuos kad šakės, kai dieną miega mažius ir aš miegu, nu neturiu jėgų niekam.. ir naktį tik 2k keli…
Man tai tiek fiziškai, tiek psichologiškai padeda atsistatyti miegas ir grynas oras. Net jei ir būna 3 val miego naktis, tai prasiėjus lauke ant saulutės nuotaika tikrai pagėrėja. Dabar dar gerai, vyras namie, tai įmanoma naktį keistis ir pamiegoti, vat kai išeis į darbą, tai jau baisu pagalvot, reiks ir dieną vienai būti ir naktį leisti vyrui prieš darbą bent daugmaž išsimiegoti 🥴 Nu bet kažkaip. Išties įkvepia ir palaiko kitų mamų istorijos ir žinojimas, kad tai laikina, o etapas keičia etapą.
Aš geriu Ecoch pregnancy vitaminus, tinka jie ir žindyvėms, ir šiaip pilna ten vlsko, kad atskirų tablečių gert nereiktų. Nes nenoriu pavasarį pradėt byrėt be jėgų 😀