Chanelr parašė:
gal zinote ka cia reiktu zymeti? 🙄
Pažymėkit kaip jūs norit, taikyt npd ar ne, aš asmeniškai netaikiau. O išmoką vienu kartu dariau, labiau apsimokėjo man
bet čia jau individualu, pagal kiekvieną asmeniškai
Chanelr parašė:
gal zinote ka cia reiktu zymeti? 🙄
Pažymėkit kaip jūs norit, taikyt npd ar ne, aš asmeniškai netaikiau. O išmoką vienu kartu dariau, labiau apsimokėjo man
bet čia jau individualu, pagal kiekvieną asmeniškai
Braškeee parašė:
Nežinau ar čia vieta aptarinėt taip bet jūsų nemažai tad pamaniau galbūt yra tokių kurios buvo ar yra tokioj situacijoj ir gali patart🌸 Mažylė mūsų pirmagimė planuo…
Sveiki, gerai Jus suprantu. Per pirmą nėštumą jaučiausi panašiai. Tai nėra apsėdimas pinigais, tai yra atsakomybė, kurią jaučiate tiek dėl turimų finansinių įsipareigojimų, tiek dėl į pasaulį ateinančios gyvybės. Nežinau, kaip Jūsų atveju, bet mano atveju dar labai daug nerimo kėlė tas savo kaip nepriklausomos ir už save atsakingos moters suvokimas, žinojau, kad dėl sumažėjusių pajamų pasidarysiu priklausoma nuo vyro, ir dėl tam tikrų patirčių iš vaikystės man tai atrodė žiauriai baisu. Įveikti nerimą ir baimes padėjo du dalykai: 1) keli pokalbiai su vyru apie tai, dėl ko nerimauju, apie tai, kokia jo pozicija šiuo klausimu, bendri priimti susitarimai ir pan. 2) laikas, kuomet jau gimė vaikas ir pamačiau, kad kažkaip vistiek pavyksta tvarkytis su tais finansais. Kartais viskas nėra taip baisu, kaip atrodo iš pradžių.
Kaip ir kita narė rašė, gal nevyks remontai ir kiti dalykai labai greitai, bus sričių, kur reiks labai pataupyti, bet tai laikina. Viskas bus gerai, iš bet kokios situacijos galima rasti išeitį 🌸
N_I_D_A parašė:
Tai jums gi viską paskaičiavo skaičiuoklė, nesuprantu ko klausiate🙂 faktas, kad imant 18 (mokės 16 mėn jums) gaunasi visumoje suma didesnė nei imant 24. O jei dar k…
tai jei imsiu 18 men., mokes tada 16 men. po 1250?
Beans parašė:
tai jei imsiu 18 men., mokes tada 16 men. po 1250?
Žinokit neįsigilinau į jūsų paskaičiavimus, bet kiek rašo, tai taip iki kol sueis 16 mėn gausit tą paskaičiuotą sumą, dar nepamirškite, kad pirmi 2 mėn neperleidžiami ir gausit už juos daugiau, tą kitą paskaičiuotą sumą🙂 nežinau ar suma dar tiksliai paskaičiuota, sodra paskaičiuoja ir atsiunčia savo skaičiavimus, bet jau pasirinkus. Bet čia daug maž galit susidaryti įspūdį kiek mokės🙂
vvviktuolija parašė:
Labas vakaras. Žiūrėkit mamytės,paskaičiavo man dekretines. Ar iš tos sumos dar išskaičiuos ar jau tokia bus?
Šiaip nuo paskaičiuotos nga išmokos dar atskaito mokesčius, čia kaip ir ant popieriaus ji, bet jūsų atvėjų labai nedidelė ta išmoka, tai nežinau kaip yra tada, nes su vpa yra kažkokia minimali kurią mokėti turi ir ne mažiau, bet aš nesusidūrusi su minimaliom
N_I_D_A parašė:
Šiaip nuo paskaičiuotos nga išmokos dar atskaito mokesčius, čia kaip ir ant popieriaus ji, bet jūsų atvėjų labai nedidelė ta išmoka, tai nežinau kaip yra tada, nes …
Ar nebus jau cia po mokesciu? 🤔. Nes tikrai nedaug gaunasi.. ka dar cia atskaiciuot galetu...
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai