2025.02.22 19:58 (prieš 10 mėn.)
Laumer parašė:
Tikrai labai daug literatūros, kurioje parašyti aiškūs skirtumai tarp paruošiamųjų ir tikrų, plius jūs ne pirmakartė
Tikiuosi mano paruošiamieji kuriuos aprašiau nieko neišgasdino, tikrai nėra baisu, aš ne pirmakartė bet juos turiu pirmą kartą.
9920916 parašė:
O aš niekaip nesuprantu kaip turėtų atrodyti tie paruošiamieji nes kelios savaitės būna išmeta koki guza vienam ar kitam šone tuo metu sukieteja tas pilvas bet galv…
Man iš pradžių irgi buvo lyg vienam šone guzą padaro stangresnį tokį ir be jokio skausmelio tai nesupratau ar ten vaikas šikę taip atkiša ar čia taip sutraukia😬 o šiaip labai skirtingai manau visoms, vienoms paskaudena kitoms nieko nesijaučia ar net jų nebūna. Man dabar kai užeina tai su maudenimu (labai žemai), o pilvas visas labai kietas ir kvadratinis pasidaro, tuo metu judesiukai nesijaučia, ir greitai praeina, nevienodi jie, ir nevienodais tarpais. Kaip man gydytoja sakė, jei neramu daugiau pavaikšċioti ar į dušą nueiti, paruošiamieji aprimsta ir pasidaro ilgesnis laikas iki kito karto. Tai kai užnervuoja einu į dušą ten pailsiu😁
4mama parašė:
Na šįvrytą pasaulį išvydo mūsų coliukė, kuri vos siekė 10-13 % tilių. Terminas vasario 25, bet galvojau kad mažiukė gal ilgiau pabus paūgės... tai reziume svoris 32…
Sveikinimai! Mano pirma dukrytė pernešiota 2 sav gimė tokio dydžio ir svorio nors prognozavo didelį vaiką 🙂 smulkesnis vaikas ir tiek🙂 ramių naktelių!