Glaudi parašė:
Na bet nipt iki 12sav atlikti reikia. Tai jūs jau turit nebegalvoti,o darytis. Plius nipt ir lyti pasakys,jei jau įdomi ji. 😊
Kodel iki 12sav? Netiesa pagal mane, as dariausi kai buvo virs 20sav 🙂
Glaudi parašė:
Na bet nipt iki 12sav atlikti reikia. Tai jūs jau turit nebegalvoti,o darytis. Plius nipt ir lyti pasakys,jei jau įdomi ji. 😊
Kodel iki 12sav? Netiesa pagal mane, as dariausi kai buvo virs 20sav 🙂
Olberke parašė:
Mes penktadienį buvome pasimatyme 🥰 tai visi matavimai puikūs. Lytį irgi jau matė, žinoma, davė tik 80%, bet su ankstesniais nėštumais irgi ji matė teisingai tokiu …
Ir ką Jums spėja?
Saulėlydis parašė:
Ir ką Jums spėja?![]()
![]()
Mergaitę 😊
Olberke parašė:
Mes penktadienį buvome pasimatyme 🥰 tai visi matavimai puikūs. Lytį irgi jau matė, žinoma, davė tik 80%, bet su ankstesniais nėštumais irgi ji matė teisingai tokiu …
Mes jau kadangi nebeplanavom daugiau vaikų ir šiuo metu mažaiusiąjam jau 6m. tai viską į maišus ir broliui vežiau nes jis turi pora metų mažesnį berniuką, tai taip pat nieko neturiu tai tikrai toks džiaugsmelis bus pirkti tuos mažylių daiktelius, rūbelius...vežimėlis tai išvis prilygsta auto pirkimui ...
Laimedelnuose parašė:
Mes jau kadangi nebeplanavom daugiau vaikų ir šiuo metu mažaiusiąjam jau 6m. tai viską į maišus ir broliui vežiau nes jis turi pora metų mažesnį berniuką, tai taip …
Aš, manau, kad šį kartą irgi jau viską perleisiu kitiems, o jeigu nuspręsime turėti pagranduką - pasimėgausiu viską vėl kaupdama 🤭
Lindi parašė:
Sakykit reikia geriau ateiti i echo pasislapinus ar kai per pilva tikrina neturi tam reiksmes ?![]()
Pilna pusle nes geriau matosi, net ant laisko man buna parasyta kad tureti pilna pusle
Ernesta15 parašė:
Pilna pusle nes geriau matosi, net ant laisko man buna parasyta kad tureti pilna pusle![]()
gerai aciu
Sveikos, na ka as katik po didziojo echo tai koks fainas jausmas matyti auganti mazyli viskas gerai o tas sirdutes garsas iki sugradinimo, tik dabar galvoju sake po biski mazint progesterona nes vartojau vakare ryte tai galvoju kaip jus mazinot? Kazkaip per tas emocijas iki galo nebeatsimenu
Bitu parašė:
Sveikos, na ka as katik po didziojo echo tai koks fainas jausmas matyti auganti mazyli viskas gerai o tas sirdutes garsas iki sugradinimo, tik dabar galvoju sake po…
Sveikinu su gerom naujienom ❤️man sake po 12sav vartoti tik 1x1 1sav. Tada kita savaite 1 i 2d 1 sav. O tada nutraukti.
Olberke parašė:
Mergaitę 😊
Aš įsivaizduoju kaip džiaugiatės - bus dvi sesės-draugės tik 2metų skirtumu
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai