sunny20 parašė:
Sveiki, domiuosi, ar kažkokios išmokos priklausys kai išeisiu į dekreta nors nesu išdirbusi 12men. Kovo menesi 4 diena gimdyti, o metai laiko bus tik balandzio 14di…
O gal vertetu mokintis? Besimokinancios 2 metus gautumet
sunny20 parašė:
Sveiki, domiuosi, ar kažkokios išmokos priklausys kai išeisiu į dekreta nors nesu išdirbusi 12men. Kovo menesi 4 diena gimdyti, o metai laiko bus tik balandzio 14di…
O gal vertetu mokintis? Besimokinancios 2 metus gautumet
Vel_mama parašė:
O gal vertetu mokintis? Besimokinancios 2 metus gautumet![]()
Jau stojau mokytis dar nežinodama , kad laukiuosi. Antra profesija bus
Laimedelnuose parašė:
Sveikos mamytės![]()
Aš po 12sav. Skano. Viskas gerai sveikas, judrus vaikelis su kojytėm, rankytėm ir …
Laba, man per pirmą nėštumą placenta buvo žemai, tai gydytpjas pasakė tiesiog ramiau užsiimt seksu, kad netyčia nesukelt kraujavimo. Bet vėliau placenta pakilo. Tai kolkas manau neverta jum jaudintis, pakils. Aišku jeigu ji ir liks pirmeigoj tada cp, bet matau pas jus ir taip planinis cp ☺️
Nastukas31 parašė:
Laba, man per pirmą nėštumą placenta buvo žemai, tai gydytpjas pasakė tiesiog ramiau užsiimt seksu, kad netyčia nesukelt kraujavimo. Bet vėliau placenta pakilo. Tai…
Man ir šiandien sakė dengia žiotis, tai neleido seksu užsiimt ir tikiuosi pakils dar
Lindi parašė:
o kada jusu paskutiniu pirmoji m diena buvo?
Gegužės 31
sunny20 parašė:
Jau stojau mokytis dar nežinodama , kad laukiuosi. Antra profesija bus
Na tada gausite dar besimokinancios virs 300
.
Vel_mama parašė:
Na tada gausite dar besimokinancios virs 300.
Bet jauciu cia dieniniam turi mokintis ? Nes as jau dusyk gimdzius,kai mokinausi,tai negavau niekad jokios ismokos. Dabar irgi kaiptik istojau vel mokintis 🤔
Glaudi parašė:
Bet jauciu cia dieniniam turi mokintis ? Nes as jau dusyk gimdzius,kai mokinausi,tai negavau niekad jokios ismokos. Dabar irgi kaiptik istojau vel mokintis 🤔
Is tikrai nezinau as dieniniam mokinausi taciau susitariau nuotoliniu 😀. Tai is uzsienio darbus siusdavau 😃
Vel_mama parašė:
Na tada gausite dar besimokinancios virs 300.
O jeigu mokslai/kursai per uzimtumo tarnyba trunka tik 6 men tai ir stipendija ta mokes tik tol kol mokysiuos?😊 ir po mokslu jau jokiu ismoku matyt negauciau. Ir idomu kaip su atidirbimu, tu kursu, nes reikia ten pradet dirbt kai pabaigi kiek suprantu, kad nereiktu uz kursus moketi paciam . Gal kuri labiau patikslins?🙏🏻😊 (noriu pradet kirpejos kursus kiek domejausi trunka 6men)
Chanelr parašė:
O jeigu mokslai/kursai per uzimtumo tarnyba trunka tik 6 men tai ir stipendija ta mokes tik tol kol mokysiuos?😊 ir po mokslu jau jokiu ismoku matyt negauciau. Ir id…
Nebutina atidirbti as baigiau programuotojo kursus, tai pasiemiau individualia 6men. Svarbu kiek pamenu dar bunant besimokinanciai pagimdyti :). O tada mokslus sustabdo arba nuotoliniu jei galima reikia baigti. As kai baigiau mano mazajai savaite buvo
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai