julyp parašė:
Gimė 17 dieną. 18.08 val. Mūsų berniukas ❤️
Gimdykloje buvau apie 13 val. Nuleido vandenis, per 2 val niekas neįvyko. Dejo ska…
Sveikinimai 🙂💐
julyp parašė:
Gimė 17 dieną. 18.08 val. Mūsų berniukas ❤️
Gimdykloje buvau apie 13 val. Nuleido vandenis, per 2 val niekas neįvyko. Dejo ska…
Sveikinimai 🙂💐
Poppy8 parašė:
Sveikinimai, koks didelis vaikas! 🤗🫶
Kai taip greit, tai manau, kad skausmingai 🥹Aš jau galvoju, kur jūs dingus..dar ki…
Aš ligoninėje buvau nuo ketvirtadienio. Po paros skatino gimdymą. Gal mane sumaišet su kita mamyte 😀
julyp parašė:
Aš ligoninėje buvau nuo ketvirtadienio. Po paros skatino gimdymą. Gal mane sumaišet su kita mamyte 😀
Tai taip taip, žinau, kad nuo ketvirtadienio. Aš jau ketvirtadienį gimtadienio laukiau 🥳😀 maniau jau skatina ir tuoj gimsit, o pasirodo vakar gimtadienis įvyko 🤗
Poppy8 parašė:
Tai taip taip, žinau, kad nuo ketvirtadienio. Aš jau ketvirtadienį gimtadienio laukiau 🥳😀 maniau jau skatina ir tuoj gimsit, o pasirodo vakar gimtadienis įvyko 🤗…
Ai ne, tai ketvirtadieni tik pažiūrėjo viską ir pasiguldė 😀
Poppy8 parašė:
Dar viena mamytė dingusi pora dienų, gan aktyviai parašydavo, o dabar ramu. Kažin ar neturi gerų žinių 🤔🤔😀 mylimukac kur jūs? 🧐
Labas rytas.,
Aš pikta ant viso pasaulio.. 😁🙈 negana, kad noriu gimdyt o nieks nevyksta..vakarais taip susineša į vieną šoną tai į kitą, kad net akyse žalia.. o dar išskyrų padaugėjo.. skrandį rytais taip uždirgina jau 2d, kad pradėjus kosėti atrodo apsivemsiu..
Poppy8 parašė:
Žiūriu mūsų terminai tą pačią dieną 🙂 man irgi šlapimo pūslę būna spaudžia, atrodo nuolat wc reikėtų eiti, bet nueini ir nieko 🫣 su miegu tas pats, net nelaukiu nak…
Aš lūžtu tai gerai, bet keliuos į wc 2val, pito 5val ir iki 7val nemiegu , nes pilvas kietas, nepatogu.. toks jausmas kad skersai jis ten, tuomet kai išleidžiu į mokyklą 8val lūžtu pietų iki kokios 11val
mylimukac parašė:
Labas rytas.,
Aš pikta ant viso pasaulio.. 😁🙈 negana, kad noriu gimdyt o nieks nevyksta..vakarai…
Nu va, o aš jau galvojau su naujienomis ateisite 🤭🤭 tai dar yra to laiko iki termino jums, neskuba vaikas, kantrybės 😀
Išskyrų man ir padaugėjo, vandeningų, tai vis stebiu, ir į judesius atkreipiu dėmesį, kad nebūtų ilgai pasyvus. Sakiau, jeigu labai šlapsiu, važiuosiu į klinikų priėmimą vėl, kad pažiūrėtų, ar tikrai ne vandenys ten man 🙄
Poppy8 parašė:
Nu va, o aš jau galvojau su naujienomis ateisite 🤭🤭 tai dar yra to laiko iki termino jums, neskuba vaikas, kantrybės 😀
Aš ir jau noriu ateiti čia su gerom žiniom, bet...
Ne, pas mane tikrai nevandents, o išskyros. 16d buvau pas savo gine, tai vandenų sakė norma.
Dienos metu gal ir būna pasyvesnus, bet užtat ryte ir vakare oiiii atsiimu😁😁
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai