Poppy8 parašė:
Nu šakės, aš turbūt nebesutikčiau važiuoti namo, skausmingėja ir dažnėja juk 🙄 keista, kad paleidžia, Kauno klinikos man siūlė galimybę gultis vos du paruošiamuosiu…
Ne, Vilniaus Gimdymo Namai.
Poppy8 parašė:
Nu šakės, aš turbūt nebesutikčiau važiuoti namo, skausmingėja ir dažnėja juk 🙄 keista, kad paleidžia, Kauno klinikos man siūlė galimybę gultis vos du paruošiamuosiu…
Ne, Vilniaus Gimdymo Namai.
saulėlydė parašė:
Sveikos. Prosijungiam ir mes su mažyle. Gimėme šiandien. 3 kg 500 g. Gimdymas komplikuotas, bet jaučiamės abi gerai![]()
Sveikinimai 🙂💐
Poppy8 parašė:
Tai taip taip, žinau, kad nuo ketvirtadienio. Aš jau ketvirtadienį gimtadienio laukiau 🥳😀 maniau jau skatina ir tuoj gimsit, o pasirodo vakar gimtadienis įvyko 🤗…
saulėlydė parašė:
Sveikos. Prosijungiam ir mes su mažyle. Gimėme šiandien. 3 kg 500 g. Gimdymas komplikuotas, bet jaučiamės abi gerai![]()
Sveikinimai 🩷
saulėlydė parašė:
Sveikijimai🤍❤️
Kot325 parašė:
Sveikos. Klausimas, jeigu daro CP į operacine reikia turėti, tuos ilgus naktinius kur prieki atsisega ir chalata ar jie duoda spec marškinius? 🙂
Tikrai duos marškinius, juk operacija, sterilu turi būti. Savo naktinius turėkit palatai 🙂
Poppy8 parašė:
Tikrai duos marškinius, juk operacija, sterilu turi būti. Savo naktinius turėkit palatai 🙂
Gerai tuomet, ačiū🤗