karrroooliiina parašė:
Viskas merginos aš prisiduodu pagimdžiau šiandien 00:59 val. Savo princese 🩷
🥳🥳🥳
Sveikinimai!
karrroooliiina parašė:
Viskas merginos aš prisiduodu pagimdžiau šiandien 00:59 val. Savo princese 🩷
🥳🥳🥳
Sveikinimai!
Sveikinimai visoms jau sulaukusioms mažyliu savo😇🥳 vis pasižiūriu grupėse meta kaip moteris rašo kad tarkim terminas 20diena tai ir vizitą pas prižiūrinčią ginekologę paskiria tarkim 20,21 diena, kad patikrintų ar vandenų užtenka ar šiaip situacijai aptart. Man terminas 22, o vizitui pasikonsultuot užrašė tik 27dienai, ir paskutinį kartą nei vandenų tikrino nei nieko panašaus, tai net kažkaip neramu pasidarė, ar čia viskas gerai. Ar yra kažkam panašiai?
violeta2001 parašė:
Sveikinimai visoms jau sulaukusioms mažyliu savo😇🥳 vis pasižiūriu grupėse meta kaip moteris rašo kad tarkim terminas 20diena tai ir vizitą pas prižiūrinčią ginekolo…
Nu nzn...
Nan terminas 26d į klinikas einu 21d , poto mano ginekologe skambins paklaust ką sakė klinikos.
Jei jums neramu visada kaip aš sakau važiuojat į priimajį..
Aš jus ir kitas puikiai suprantu kaip neramina nervina jaudina tas laukimas, tos paskutinės savaitės dienos atrodo ištisa amžinybė kuri nesibaigs niekada
mylimukac parašė:
Nu nzn...
Nan terminas 26d į klinikas einu 21d , poto mano ginekologe skambins paklaust ką s…
Atrodo kaip ir viskas gerai, judesius jaučiu. Paskaudėt tai pamaudžia bet visai nedaug, kamštis nesišalina, vandenys nebėga bet šiaip kažkaip kai pirmas vaikutis keistai jaučiuosi dėl to kažkokio reto tikrinimo, ypač kai girdi, kad kitom ten ar kaklelį pažiūri, ar kažką apie vandenų kiekį pasako, ar vizitą skiria termino diena. Bet atrodo nėra dėl ko nerimaut kad reikėtų kreiptis į priimajį🫣
Dauguma jau čia pagimdžiusios turbūt 🙂 bet gal pasisakys kurios dar ne. Kaip jums su spaudimu? Man beveik 38 sav, geriu nuo spaudimo vaistus 3 kartus, bet jau nesureguliuoja man jie jo. Rytas vakaras būna 152/93 plius minus. Žinau, kad jau per aukštas. Pas savo ginę einu tik 23 d, bet iš tikro jokios naudos pas ją. Miestelio ligoninė, kuri rimtesnių patikrinimų nedaro. O kur suplanuotas cp, tai 100 km, dar prižiūrinti ten mane ginekologė atostogauja. Ir nežinau dabar ar nerimauti labai dėl tokio spaudimo ar ne 🤷♀️
Termino dieną atvykau į stacionarą apžiūrai ir rado spaudimą, tai ant rytojaus norėjo skatinti. Labai to nenorėjau, tai vaistų pagalba savaitę kaip ir pavyko spaudimą ribinį palaikyti ir palaukti kol savaime prasidės, nors gydytojai nelabai pritarė tokiam mano sprendimui.
O jei jums nepavyksta net iki ribos išlaikyt (140/90) - manau reiktų kreiptis pas gyd, kad jie sužiūrėtų...
Starapole parašė:
Dauguma jau čia pagimdžiusios turbūt 🙂 bet gal pasisakys kurios dar ne. Kaip jums su spaudimu? Man beveik 38 sav, geriu nuo spaudimo vaistus 3 kartus, bet jau nesur…
Aš bent jau dar šian paskambinčiau ten kur suplanuotas cp. Ar neturi skubios pagalbos?
Starapole parašė:
Dauguma jau čia pagimdžiusios turbūt 🙂 bet gal pasisakys kurios dar ne. Kaip jums su spaudimu? Man beveik 38 sav, geriu nuo spaudimo vaistus 3 kartus, bet jau nesur…
Aš ir manau, kad reiktu jau kreitis anksčiau pas gydytojus nelaukti 23d. O kaip šlapimas, baltimo nėra? Netinstat?
MisDi parašė:
Aš ir manau, kad reiktu jau kreitis anksčiau pas gydytojus nelaukti 23d. O kaip šlapimas, baltimo nėra? Netinstat?
Iki šiol baltymo nebuvo, dabar vėl turėsiu nešti, tai nežinau po paskutinio vizito ar kas pasikeitė. O tinstu jau senai aš....
Starapole parašė:
Iki šiol baltymo nebuvo, dabar vėl turėsiu nešti, tai nežinau po paskutinio vizito ar kas pasikeitė. O tinstu jau senai aš....
Tikrai vaziuokite i rimta ligonine. Spaudimas, tinimas yra rimti dalykai, nieko nelaukite.