adriuke parašė:
Jie gal gpt klausia tie žurnalistai 😂😂😂😂
Jos fb lb aiski gimimo data.
100%🤣🤣🤣 dabar pas žurnalistus tik GPT
adriuke parašė:
Jie gal gpt klausia tie žurnalistai 😂😂😂😂
Jos fb lb aiski gimimo data.
100%🤣🤣🤣 dabar pas žurnalistus tik GPT
LaMona parašė:
Man iki 40 m sekėsi siaubingai![]()
😂
Fione parašė:
Labai sunku mums abiems su vyru, jei turite kas padės, tai tada nieko, aišku nuo vaikų daug kas priklauso, mūsų panelė hiperinė, o mažasis viską beždžioniauja, ypač…
Aciu uz realistini pasidalinima 😃, neturim kas padeda, seneliai ne salia ir jau amziuj 🙈
Sunku, tačiau pati pagalvokit, laikas šis prabėga labai labai greitai. Atrodo, kad vienu akimirksniu. Tie pirmieji sunkesni vieni ar keli metai yra niekas prieš visą gyvenimą ir ateitį. Man baisiausia "ne kas padės", o tai, kad kiekvienas nėštumas, vaikas ir gimdymas yra rizika. Niekas jokių garantijų neduoda dėl vaiko ir jo sveikatos. Ir visai nesvarbu vyresnis amžius ar jaunesnis. Vyresniame amžiuje net daug saugiau, nes ištikrina pro visur ir kreipia dėmesį daugiau į tave. Man baisiausios istorijos kai kažkas susilaukia neįgalaus vaiko - atgal tai nesusikiši. Dėl to ėjau pas daugiau gydytojų bei prašiau, kad atliktų ne kokį NIPT, bet Vaisiaus vandenų tyrimą.
O šiaip, jei laiką galėčiau atsukti atgal, gal būčiau dabar pagimdžiusi ne trečią vaiką, bet kokį penktą. Jei nors kiek stovi mintyse, kad norite dar vieno vaiko, vėliau gailėsitės, jei to nepadarysite.
Tūla parašė:
Sunku, tačiau pati pagalvokit, laikas šis prabėga labai labai greitai. Atrodo, kad vienu akimirksniu. Tie pirmieji sunkesni vieni ar keli metai yra niekas prieš vis…
Vvt daromas tik nuo 15 savaites. Pas genetikus galima issitirti genomą su vyru dar pries nestumą nemokamai su siuntimų ir pas trecio lygio akuseri ginekologą taip pat nuo ankstyvo nestumo, bet is patirties sakau kad buna rodo dauno sindroma 1:1 o gimsta sveikas, arba blogai apskaiciuoja vandenis ir nepamato kad jie bega
Tūla parašė:
Sunku, tačiau pati pagalvokit, laikas šis prabėga labai labai greitai. Atrodo, kad vienu akimirksniu. Tie pirmieji sunkesni vieni ar keli metai yra niekas prieš vis…
Sveiki, galiu paklausti kodėl darėte vvt? Ar buvo kokios rizikos?
adriuke parašė:
Vvt daromas tik nuo 15 savaites. Pas genetikus galima issitirti genomą su vyru dar pries nestumą nemokamai su siuntimų ir pas trecio lygio akuseri ginekologą taip p…
Jums iš patirties rodė 1:1 Dauno sindromą ir gimė sveikas?
Tūla parašė:
Labai pritariu, kad jei kyla mintis, kad gal norėčiau, tai tikrai nereikia laukt, nes paskui tas noras tik didėja, bet jau gali būti per vėlu. Žiūrėdama į mažylę galvoju, kodėl tiek laukėm ir kokia laimė, kad galiausiai ji atkeliavo į mūsų šeimą. Ir jei būčiau jaunesnė, ji tikrai nebūtų paskutinis mūsų vaikutis.
Sirdute377 parašė:
Sveiki, galiu paklausti kodėl darėte vvt? Ar buvo kokios rizikos?
Amžius 43 metai gimdymo metu, ir vyras dar 10 metų vyresnis. Rizikos kitos pagal prisca apskaičiavimą buvo mažos. Bet amžiaus rizika Dauno sindromui yra labai didelė. Didelė ji ir jaunesniam amžiuje. (Tokių mamyčių niekas netikrina pas genetikus, todėl tokių vaikų dažniau susilaukia jaunesnės mamos). Taip, kad... Vvt tikrai nereikia bijoti. Aš galiu kieno nors kito paklausti, kodėl darėtės NIPT? Jį daryčiau tik būdama iki 35 erių, jei negaučiau siuntimo pas genetikus. Savarankiškai daryčiausi tikrai tada. Dabar to nereikėjo, buvau patekusi pas nuostabias gydytojas. Tai ir išžiūrėjo gerai, ir vvt atliko.
Tūla parašė:
Amžius 43 metai gimdymo metu, ir vyras dar 10 metų vyresnis. Rizikos kitos pagal prisca apskaičiavimą buvo mažos. Bet amžiaus rizika Dauno sindromui yra labai didel…
Aš dariausi Nipt, nors jau ir virš 40, bet vien dėl to, kas jį anksčiau daro. Aišku, jei jo atsakymas blogas, vistiek reikia daryt vvt. Bet dariausi vien dėl savo ramumo. Po nesėkmingų nėštumų, šis nėštumas slinko labai lėtai ir su daug visokių baimių.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai