GretaB parašė:
Na man tai irgi nelengvas.Ir pabaiga nelb lengva, skauda visus kaulus apatinius. Jau greiciau pabaiga
![]()
Alytuj gimdysi?
Oi klubai ir mano verkia kiekvieną naktį..antra diena ir pamaudimai stiprėja, gal jau greitai ir pabaiga ateis
GretaB parašė:
Na man tai irgi nelengvas.Ir pabaiga nelb lengva, skauda visus kaulus apatinius. Jau greiciau pabaiga
![]()
Alytuj gimdysi?
Oi klubai ir mano verkia kiekvieną naktį..antra diena ir pamaudimai stiprėja, gal jau greitai ir pabaiga ateis
bonisima parašė:
Alytuj gimdysi?
Oi klubai ir mano verkia kiekvieną naktį..antra diena ir pamaudimai stiprėja, gal …
Taip, Alytuje. Maudzia ir man jau, vis galvoju gal jau prasideda
kada terminas. Man tai 11.04
GretaB parašė:
Taip, Alytuje. Maudzia ir man jau, vis galvoju gal jau prasidedakada terminas. Man tai 11.04
![]()
Jau nebedaug liko ir laukt! Man apie 11-13 lapkričio,tai dar nemažai laukt. Nebent anksčiau ateis. Nors dukra tai lygiai termino dieną gimė. Gal ir šis bus punktualus
bonisima parašė:
Jau nebedaug liko ir laukt! Man apie 11-13 lapkričio,tai dar nemažai laukt. Nebent anksčiau ateis. Nors dukra tai lygiai termino dieną gimė. Gal ir šis bus punktual…
Nebedaug jau
galetu ir anksciau, nesupykciau. Berniuko laukiat?
GretaB parašė:
Nebedaug jaugaletu ir anksciau, nesupykciau. Berniuko laukiat?
Nežinom, staigmenos laukiam
o jūs?
Aš ir jau nesupykčiau, nors kai pagalvoju koks vargelis ateis
tai tyliu ir džiaugiuosi atostogom kol dukra darželyje
bonisima parašė:
Nežinom, staigmenos laukiamo jūs?
Aš ir jau nesupykčiau, nors kai pagalvoju koks vargelis ateistai tyliu …
FIJA parašė:
sveikutes oho kaip jum fainiai tuoj tuoj neuzkalnu![]()
as ir jau noriu kad ateitu leliukas
![]()
![]()
Aš pagalvių prisikišu tarp kojų ir taip miegu, tai mažiau skauda. Bet va db jau ir pagalvės negelbsti, paryčiais jau visi šonai nugulėti būna
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai