2015.02.08 00:11 (prieš 11 m.)
Nenoriu rasyti kuriai nors vienai konkreciai cituodama, bet sis manl pasisakymas skirtas visoms maitinancioms MP ir smerkiancioms, kurios to nedaro. Mielos moterys, bukite mielos ir nedarykite skubotu isvadu del to, kad jus pacios maitinat ir galvojat, kad tai daypryti uztenka tik noro ir pieno bus, kad tl nedarancios yra tingines ir kt. blogos motinos, kurioms nesvarbi vaikomsveikata ir kiti marazmai. Mano situacija man parode, kad vien noro neuztenka. Zinokit, bet pasirodo, jog vaikui po gimimo patekus i reanimacija GALI dingti pienas ir sutrikti prolaktino gamyba. Menesi laiko bandziau pagaminti pieno, kad mano mazyle galetu ji valgyti, bet deja. Po visokiu priemoniu isbandymo, padarius prolaktino tyrima, paaiskejo, kad jo norma mano organizme kelis kart mazesne, nei turi buti pas maitinacia. Daktarai patare daugiau nebesikankinti, nes medicina ir liaudis dar neisrado kaip ta prolaktina pagaminti, jei jo gamyba sutriko. Siek tiek pieno turejau, tad juo maitinau iki 3,5 men., tuo paciu maitinau ir misiniu (kitaip mane i kalejima gi butu pasodine uz vaiko nuzudyma). Is artimesniu rato, suzinoje, kad vis tiek maitinau, nors ir nedaug, ranka spaudzia, sako, kad saunuole, o as vis tiek ne kaip jauciuosi. O zinot kodel? Todel kad tokios, kaip jus, teisuoles naturalistes, geriau uz visus zinot kodel kitos nemaitina! Aciu uz ta spaudima ir menkinima, kad TIKRAI negaliu pati maitinti savo vaiko! Zinot, gal nustokit smerkti ir aiskinti tas pacias tiesas ir pagalvokit, kad pasaulis margas, yra visokiu zmoniu, gyvenimu ir situacija. Dabar galit toliau pykti ir aiskinti kokia as bloga ir t.t., bet man geriau gyvas, sveikas ir augantis vaikas, nei....