Melody_UK parašė:
Sveikos merginosAs taip nedrasiai, bet ateinu ir su jumis pasidalinti savo NT vaiduokliuku, kuris dar vakar visai neryskus buvo, o siandienos testukas g…
Kaip faina, jauciu nepakartojama akimirka
sekmes
Melody_UK parašė:
Sveikos merginosAs taip nedrasiai, bet ateinu ir su jumis pasidalinti savo NT vaiduokliuku, kuris dar vakar visai neryskus buvo, o siandienos testukas g…
Kaip faina, jauciu nepakartojama akimirka
sekmes
Sveikos mergytes.
vakar man dare gimdos ir kiausintakiu nuotrauka. Diagnoze-nepratekami kiausintakiai.
Kas toliau? Tik laparaskopija ir dirbtinis apvaisinimas...
Prisiverkiau vakar, prisiraudojau...
Praeis pora dienu-kalbesim su vyru ar eiti siuo keliu, ar palikti viska kaip yra...
Tempos nebematuosiu-nebera prasmes.
Jums visoms linkiu susilaukti savo mazyliuku ir buti laimingoms.
Ir dar...SAUGOKIT SAVE!
Juoziene parašė:
Sveikos mergytes.
vakar man dare gimdos ir kiausintakiu nuotrauka. Diagnoze-nepratekami kiausintakia…
o nuo ko tas nepraeinamumas?
Juoziene parašė:
Sveikos mergytes.
vakar man dare gimdos ir kiausintakiu nuotrauka. Diagnoze-nepratekami kiausintakia…
Nepergyvenkit taip, nera cia taip blogai pas Jus, svarbu kad žinot priežasty. Ar skaitet "žmoniu" žurnala su Imbrasiene? ten tokia pas situacija kaip pas Jus, ir va jau tuoj gimdys
as zinau kad nepraeinamus operacijos metu daro praeinamus. Ir tada per 3 menesiu turi gaminti leliuka, nes jei neiseis tada vel takeliai uzanka. Zinau nes dare tokiai panelei, kartu ligonineje gulejom. Ir turejom abi superine gydytoja. Po operacijos pilvelyje buvo 2 ar rys skylutes, nieko nepjauna tik pravalo. Nenusimink!!!! Viskas pataisoma!!!!
Tik nuo ko tas nepraeinamumas?
Melody_UK parašė:
Sveikinu, ir tikiuosi dar spesi pas mus I Liepos menesiu mamyciu foruma :))))
Melody_UK parašė:
Dideli sveikinimai
Juoziene parašė:
Sveikos mergytes.
Laikykitės ir kaip sakė Irita, viskas bus gerai
Juoziene parašė:
Sveikos mergytes.
Tikekit, kad viskas bus gerai...Tikejimas turi labai didele galia
Melody_UK parašė:
Jei gali imesk savo grafika, taip smalsu panagrinet
j.viktorija parašė:
Jei gali imesk savo grafika, taip smalsu panagrinet![]()
tevu-darzelis.lt/rk57419@131008057df
Va mano grafikas, pradzios grafiko nera, nes buvau uzpykus kai prasidejo mmm, ir meciau visus matavimus. Tai va, o matuoju su skaitmeniniu termometru, kuris kiekviena karta rodo vis kitaip
Tai cia toks ir ''tikslumas'' to matavimo. Bet esme ta, kad pas mane virs 37, tai tikrai neperkope dar, nes kitos merginos cia yra rase, kad butinai per 37 temp turi perkopti, jeigu yra nestumas, bet man toli grazu dar iki to. Mano temp apskritai zema, saltas kraujas
, per ovuliacija krenta iki 35. Tai dar ziuresim kaip cia bus, kad tik nepabegtu...
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai