emilisa parašė:
Sveika, siaip visi tie purškalai labai sausina nosies gleivinę ir prie jų yra priprantama (Dažnai su vyru kariauju, jis irgi megėjas tų purškalų ir sloguoja po 1-2 …
Labai aciu uz atsakyma
o mazyliui pakenkt kazkuo labai negali?
emilisa parašė:
Sveika, siaip visi tie purškalai labai sausina nosies gleivinę ir prie jų yra priprantama (Dažnai su vyru kariauju, jis irgi megėjas tų purškalų ir sloguoja po 1-2 …
Labai aciu uz atsakyma
o mazyliui pakenkt kazkuo labai negali?
emilisa parašė:
Mano drauge irgi neseniai pasidare noses pertvaros operacija,nes per antra nestuma atsirado ta sloga ir nieko nedare,apart purskalu naudojimo...jai gali ka daryti tai tikrai tik hemopatiskai ir masaziukai nosies...dar gal gerai butu isigyti ta lempa is drusku,ji drekina patalpa...man tai taip nebuvo nei su pirmu nestumu nei dabar,tpiu,tpiu,tpiu jokiu slogu
Sveikos mymytes. Tai va siandien vykom su vyru i privacia klinika, pasidarem echo, musu mazylis juda kruta, jauciasi gerai. Daktaras pasake jog mato lyg ir berniuka.
Nors sako nenoriu jums uzgarantuoti, bet 30 savaite bus jau 100% aisku. Bet jei eit lazybu, tai ka jis mate tai eitu uz berniuka. Taip kad as berniukui deciau varda Benas. Kol mazas Benutis. Nors vyras sako reiktu ir kitokiu dar paziuret vardu. Tai dabar lauksiu vyro varijanto ir tada spresim kuris tiktu. Tai su vyru po daktaro patikros lekem apsipirkti, nors kad kazka jau pradet ruostis reikia. Aisku dar maza smulkmena palygint su tuo ko dar reikes, bet i ligonine rubelius jau turim.
aidyte28 parašė:
Sveikos mymytes. Tai va siandien vykom su vyru i privacia klinika, pasidarem echo, musu mazylis juda kruta, jauciasi gerai. Daktaras pasake jog mato lyg ir berniuka…
saunuoliai !!! ir vardas lb grazus
O va dar ir rupesti turiu. Sianakt likau be miego. Nezinau ar persalau ar koki virusa uzgriebiau. Visa nakti prasikankinau su gerkles skausmu, visa raudona, vos seiles ryt eina. Tai nusipirkau pastiliu paciulpt ir gersiu arbatas, kad tik praeitu. Bijau temperaturos siuo momentu.Negana to akyje truko kapiliaras, visa akis raudona ir skaudama. Dar pilvas pakietejes, apacios raumenys itempti, geriu magni 2 kartus per diena. Ir viskas vakar sukrito i viena kruva
aidyte28 parašė:
O va dar ir rupesti turiu. Sianakt likau be miego. Nezinau ar persalau ar koki virusa uzgriebiau. Visa nakti prasikankinau su gerkles skausmu, visa raudona, vos sei…
Laikykis, dabar tiek daug serganciu, man reikejo visos savaites issikapstyt. Sveikatytes
vaiduciuke parašė:
Sveikutes... norejau jusu paklausti,kurios dar negalit be nosies lasiuku gyventi? Nes man jau 27sav ir nuo pat nestumo pradzios vartoju tuos lasus visus xymelin otr…
prie kai kuriu ju iprantama ir organizmui atrodo kad reikia, bet padarius pertrauka susitvarko viskas.
daivulycius parašė:
man galvoj sukasi patricijao berniukui
vyras nori -jevgenijaus ,o as dar net nzn
snd nesigalvoja...
Labai gražūs Patricija ir Lukrecija
ugnekristina parašė:
Pradzioj manem,kad bus sunus,issirnkom varda Benas,pasirodo tai dukrytenorejom pavadinti Urte nes vyresnele Ugne,butu saunus derinys,bet kur gy…
kažkur girdėjau nesenai vardą Anabelė, taip gražiai nuskambėjo
sakau gal kuriai patiks, tai pasidalinu
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai