Ačiū
audruleee parašė:
sweikute tai ir gerai kad neklausei kitu mamu o vadovaisi savo instinktais sweikinimai besilaukiant;)antra kart
Ačiū
audruleee parašė:
sweikute tai ir gerai kad neklausei kitu mamu o vadovaisi savo instinktais sweikinimai besilaukiant;)antra kart
ZinaRup parašė:
Sveikos, mamos. Jei pirmas cp buvo ir dabar vel kogero pastojau, tai paciai leis gimdyti, ar vel cp?
Sveika, aš jau teiravausi ar galėsiu gimdyti pati ir man sakė, jog mano atveju leis rinktis ir aš, manau, rinksiuosi cp. O šiaip teigiama, jog 80% antras cp irgi, aišku, dar priklauso dėl ko buvo pirmas cp.
ZinaRup parašė:
Sveikos, mamos. Jei pirmas cp buvo ir dabar vel kogero pastojau, tai paciai leis gimdyti, ar vel cp?
sveika man sake kad po pirmo cp turi pastoti 1.5m tada gerai o jei anksciau neleidzia paciai gimdyti tipo viskas dar pilnai nesusitvarke tas pjuvis o kaip buna istikruju butu idomu suzinoti
ZinaRup parašė:
sveikos
man pirmas cp buvo,o dabar leido gimdyt paciai ir pagimdziau
jei viskas eis sklandziai pagimdysi pati
ZinaRup parašė:
Jei tikrai pastojusi esu, tai man gimdyti iseina po 1.5 m po pirmo cp. O jus matau gimdet po 3 m
matysi kaip bus vistiek kai eisi pas gydytoja pasakys kokios prognozes
laiko tarpas tai mazokas
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai