Ashley parašė:
Mano vaikas gimė per anksti.Jis turėjo gimt gruodžio pabaigoj-sausio pradžioj.Ir dabar jis inkubatoriuje
Sveikinimai dideliausi
Paskubejo mazylis
Ashley parašė:
Mano vaikas gimė per anksti.Jis turėjo gimt gruodžio pabaigoj-sausio pradžioj.Ir dabar jis inkubatoriuje
Sveikinimai dideliausi
Paskubejo mazylis
Vejune parašė:
Sveikinimai dideliausi![]()
Ačiū
Ashley parašė:
oho.tai ir gime tikriausiai labai mazulytis
Ashley parašė:
sveikinimai ir stiprybes
geros geros sveikateles
juraiteklp parašė:
sveikinimai ir stiprybes![]()
![]()
geros geros sveikateles
![]()
![]()
![]()
Ačiū
papuosaliuke parašė:
Sveikutesar galima prisijungti?
![]()
Zinoma. Is kur esi? Kokia gimdymo istorija?
ZinaRup parašė:
Zinoma. Is kur esi? Kokia gimdymo istorija?
Is panevezio
man buvo planinis cp,nes mazylis sedejo. Oi bedu turiu..mazyliui siunciu tik geras emocijas,myluoju,buciuoju,zaidziam..bet zirzia verkia jau beveik 4menesius. Suprantu kad buna kitiem viena diena geriau kita blogiau,bet maniskiui nebuvo dienos kada nesikankintu su pilvuku
ko tik neisbandziau,visus lasiukus,visus masazus ir pan.. Per 4men neikarto nera diena uzmiges.. Daktare sako nutrauk maitinima krutimi,duok misinelius ir baigsis pilvuko bedos. Bet as nenoriu nutraukti kai tiek daug pienelio turiu
beje,jis mano papinukas,valgom kas valanda..
papuosaliuke parašė:
Is panevezioman buvo planinis cp,nes mazylis sedejo. Oi bedu turiu..mazyliui siunciu tik geras emocijas,myluoju,buciuoju,zaidziam..bet zirzia verkia jau bevei…
Oho,uzjauciu.Dar sako padeda kazkokios vysniu kauliuku pagalveles.Mes kai neturejom problemu su pilvuku,tai net nezinau ka patarti
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai