iddile parašė:
Ačiū merginos už palaikymą. Gavau siuntimą VVT, balandžio 14d. Dabar vėl prasideda belenkoks laukimas 🙈
Tikėkimės viskas bus gerai ir nepatvirtins ds🎈
Visoms nėščiosioms rekomenduojama atlikti bent pirminius tyrimus, padedančius diagnozuoti Dauno sindromą, vyresnėms nei 35 m. - papildomus tyrimus. Skaityti
visą straipsnįiddile parašė:
Ačiū merginos už palaikymą. Gavau siuntimą VVT, balandžio 14d. Dabar vėl prasideda belenkoks laukimas 🙈
iddile parašė:
Kaip pavyko prisibelsti iki gydytojos ir gauti siuntimą?
Tūla parašė:
Kaip pavyko prisibelsti iki gydytojos ir gauti siuntimą?
Įkyriai skambinau tuo nr, kuriuo su manim susisiekė 😃
laubur parašė:
Man tikimybę rodo vidutinę, bet vistiek mažą ką. Kaip gydytoja sako, jei vadovautis tik echo tai viskas labai gerai, bet va prisca įnešė abejonių 😪
iddile parašė:
Gal gali būti, kad prisca rodo tikimybę dėl amžiaus, jeigu jūs vyresnio amžiaus mama?
iddile parašė:
Man irgi prisca buvo inesus neramumų. Bet vvt atmetė. Ir dabar jau kukulis todleris varinėja po namus kaip uraganas 😁
Tūla parašė:
Gal gali būti, kad prisca rodo tikimybę dėl amžiaus, jeigu jūs vyresnio amžiaus mama?
taip, man 40. del to gera echo, sudagino man tie priscos gauti atdakymai, bet tikrai man paciai bus ramiau kai vvt sudelios visus taskus ant i.
laubur parašė:
Man irgi prisca buvo inesus neramumų. Bet vvt atmetė. Ir dabar jau kukulis todleris varinėja po namus kaip uraganas 😁
Labai viliuosi, kad ir as po to galesiu ramiau pradeti laukti. jau prisiskaiciau, kad to tyrimo nereikia bijoti, tai esu nusiteikusi optimistiskai
iddile parašė:
taip, man 40. del to gera echo, sudagino man tie priscos gauti atdakymai, bet tikrai man paciai bus ramiau kai vvt sudelios visus taskus ant i.![]()
Vvt kai man darė,tai nieko nejutau. O ir ginekologe nuteikė,kad viskas bus gerai. Taip ir buvo ❤️ ir jums to linkiu ❤️
iddile parašė:
Sakykite, kaip užsiregistruoti VVT tyrimui, kurį rekomenduoja darytis genetikė, kai su ja pačia negaliu susisiekti, nei pakelia ragelį nei atskambina? Gal kam buvo …
Vvt daromas tik nuo 16 savaites
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai