EsuAš parašė:
Oho, tikrai nemazi 🤭🤗
Riebuiliukai tokie😁auga, kaip, kad po viena butu🎉🥰bet aišku paklaidos čia neišvengsi...
EsuAš parašė:
Oho, tikrai nemazi 🤭🤗
Riebuiliukai tokie😁auga, kaip, kad po viena butu🎉🥰bet aišku paklaidos čia neišvengsi...
EsuAš parašė:
Sveikos, kiek sveria jusu mazyliai 30 savaiciu? Vakar buvau echo tai vienas vaikas atitiki 28+2sav kitas 29+6 sav, svoriai 1250 ir 1470g kazkur, tai dabar jau kas 2…
Pas jus svoriai labai geri, o ir skirtumas mazas. Mano viena dicke, auga lyg pilve viena butu, atitinka visas normas, o kita mazulyte, skirtumas baisiai didelis, bet augimas tolygus, todel tiesiog stebi.
Frans@ parašė:
Pas jus svoriai labai geri, o ir skirtumas mazas. Mano viena dicke, auga lyg pilve viena butu, atitinka visas normas, o kita mazulyte, skirtumas baisiai didelis, be…
Pas jus gal identiskos?
EsuAš parašė:
Pas jus gal identiskos?![]()
Taip
Frans@ parašė:
Taip![]()
Na tada jo, su identiskais dvynukais biski viskas sudetingiau buna kiel zinau 😇 pas mane neidentiski tai siek tiek ramiau, pastebes dazniau ir tiek bet nera dar labai didelis skirtumas, iki 20% sake normalu tai ziuresim po ty 2 sav kaip atrodys viskas 😇
EsuAš parašė:
Na tada jo, su identiskais dvynukais biski viskas sudetingiau buna kiel zinau 😇 pas mane neidentiski tai siek tiek ramiau, pastebes dazniau ir tiek bet nera dar lab…
Bet ir tie matavimai visada skirtingi buna. O ypac jei dar karts nuo karto matuoja skirtingi gydytojai. Pvz pas mus nuo pat pradziu tas skirtumas buvo tai 25, tai 35% pradzioj labai stresavau, bet dabar susitaikiau su tuo, juk nieko kitaip nepadarysi. O ir gydytojai dabar dave savaite laiko dar panesiot, tai man baisiau darosi kaip bus kai gims ji tokia mazute, kiek teks laiko ligoninej gulet kol sustipres.
Frans@ parašė:
Bet ir tie matavimai visada skirtingi buna. O ypac jei dar karts nuo karto matuoja skirtingi gydytojai. Pvz pas mus nuo pat pradziu tas skirtumas buvo tai 25, tai 3…
Žinoma, kad matavimuose visad yra paklaida. Netiksliai slaunikauli ar pilvuka ismatuoja bent per kelis milimetrus ir jau svori automatiškai kitoki rodo,čia normalu.. 🙂
J.U.R.GAA parašė:
Šiandien irgi santarose buvau vizite, dvynys A 1330g, dvynys B 1570g. Skirtumas yra, bet augimas tolygus, tiesiog stebėti ir tiek.
O pas ką Santarose lankaisi?
Aš dar taip ir neišsirinkau!🙈
lucka parašė:
Kai turiu siuntimą iš savo gines, santarose registruojuosi pas Matulionytę arba Lištvanienę, realiai kas mėnesį būnu su vizitais santarose
lucka parašė:
Aš rekomenduoju Volochovič, mano gine minejo, kad ji pagrinde dirba su daugiavaisiais
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai