grtb parašė:
Jei dar aktualu, pasidalinsiu, ką pavyko šiandien išsiaiškinti su Sodra. Jeigu einate į VPA abu su vyru, tai pradžioj tiesiog užtenka užsipildyti prašymus abiems dė…
Ar gerai supratau, kad išviso priklauso po 4 mėnesius mamai ir tėčiui?
grtb parašė:
Jei dar aktualu, pasidalinsiu, ką pavyko šiandien išsiaiškinti su Sodra. Jeigu einate į VPA abu su vyru, tai pradžioj tiesiog užtenka užsipildyti prašymus abiems dė…
Lalana parašė:
Taip, 2 su vienu vaikučiu ir du - su kitu.
grtb parašė:
Sveika, mano panaši istorijaMano identiškos dvynės turi diskordantinio augimo diagnozę, dabar jau mums 34+4 sav. Žinau kiek gali sukelti streso šie skaičiukai, …
Aciu labai, siek tiek ramiau dabar lauksiu vizito🌼
Pučkoriukas parašė:
Nesijaudinkite ankščiau laiko, registruokitės pas gydytojus. Jeigu Vilniuje - rekomenduoju gydytoją Volochovič. Ji specializuojasi su dvyniais ir identiškais. Plius…
Ačiū, kad nuraminote 🙏 Man irgi pamate dvyniu skirtuma, kuris per praeita vizita paaugo. Labai pergyvenau, bet eisiu kita savaite irgi pas Volochovic, kad ivertintu.
grtb parašė:
Sveika, mano panaši istorijaMano identiškos dvynės turi diskordantinio augimo diagnozę, dabar jau mums 34+4 sav. Žinau kiek gali sukelti streso šie skaičiukai, …
Apie vandens gerima net nezinojau, kad tai turi itakos vaiko vandenims! 😲 Sunku ta vandeni gerti, kai pilvas ir taip issiputes 😀 Be to del virksteliu isitvirtinimo, mano dvyniai irgi turi jas skirtingai, idomu, kiek procentu jie skirsis kita savaite.
grtb parašė:
Taip, 2 su vienu vaikučiu ir du - su kitu.
O galima 2 menesius neperleidziamu atostogu paimti is vyro? Taip iseitu, kad vyras iseina tik 2 menesius, o as visiems 6?
Snaige parašė:
O galima 2 menesius neperleidziamu atostogu paimti is vyro? Taip iseitu, kad vyras iseina tik 2 menesius, o as visiems 6?
Negalima
grtb parašė:
Įdomiai, o atsisakius išmokos už pirmą kaip ją vėl susigrąžint pasibaigus tiems neperleidžiemiems mėnesiams ir tęsiant toliau vpa..
Laba diena,
Aš šiandiena po echo su geromis žiniomis.
Kaip visada gydytoja Matulionytė viską išžiūrėjo, pakomentavo
Dukrytės skiriasi tik 1%, atitinka savaites 29+4. Svoris abieju 1400 su trupučiu. Vandenų pakanka, galvytės apimtis jau 27cm!
Apie gimdymo planus sakė dar anksti kalbėtis, pasimatysime už poros savaičių, 32 sav. 🥰
Abi galvytėmis į apačią jau seniai, tai manau taip ir liks.
Na kol kas galiu įkvėpti gyliau, kiek ramiau ir laukti sekančio vizito 🥰
Pučkoriukas parašė:
Laba diena,
Aš šiandiena po echo su geromis žiniomis.
Kaip fainai! Ir kiek mažai skiriasi jos💛 Tegul toliau sėkmingai auga🙂
Ir tikrai po echo kurį laiką lengviau, o paskui nerimas vėl ima stiprėti🙈 Nors mane dabar kas 2 savaites ar net dažniau tikrina, vis tiek antrą savaitę nerimo jau daugiau būna🤷♀️
Mil Dute parašė:
Mes siandien irgi turėjom ehoskopa,tai vienas leliukas 2929g,o kitas 2596g 🙂 36+4 🙂 gavom siuntima i Kauno klinikas kitai savaitei cezariui,del sėdimos vaiku padėti…
Mil Dute, kaip Jūs? Kadangi man irgi gresia gimdymas kažkada greitai (save nuteikinėju, kad ne anksčiau kaip kitos savaitės pabaigoj🙈🙂), tai daug galvoju apie tas, kurios jau dabar viską išgyvenat ir susitinkat su vaikais. Kai turėsit laiko/ jėgų, brūkštelkit nors trumpai apie save.
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai