spin2le parašė:
Gal kuri darėtės LP Klaipėdos jūrininkų ligoninėj, kiek dienų laiko po operacijos, jeigu nėra komplikacijų?![]()
Mane kita diena isleido ,jauciaus gerai
spin2le parašė:
Gal kuri darėtės LP Klaipėdos jūrininkų ligoninėj, kiek dienų laiko po operacijos, jeigu nėra komplikacijų?![]()
Svajose parašė:
O kuriam laikui išrašo nedarbingumą?
spin2le parašė:
O kuriam laikui išrašo nedarbingumą?
Mane pavyzdžiui, laikė ligoninėj savaitę ir dar 2 savaites nedarbingumas.
Svajose parašė:
Visose ligoninese jei nera komplikaciju paleidzia kita diena.
Nedarbinguma turejau 3 sav po paskutines lp, buvau smarkiai ispjaustyta tik po 2,5 savaites pradejau sedet iki to laiko nieko negalejau , gydytoja mate ir tese nedarbinguma visa max laika kiek ejo.
onnellisuus parašė:
Visose ligoninese jei nera komplikaciju paleidzia kita diena.
Nedarbinguma turejau 3 sav po paskutines lp, buvau smarkiai ispjaustyta tik po 2,5…
Man komplikaciju nebuvo, bet jauciausi blogai, paleido po 4d. 😊 ne taisykle, kad paleidzia kita diena.
merginukeee parašė:
Man komplikaciju nebuvo, bet jauciausi blogai, paleido po 4d. 😊 ne taisykle, kad paleidzia kita diena.
Mane paleido po dvieju dienu, o po savaites prasidejo dideles komplikacijos. Teko gultis vel i ligonine ir gydytis du menesius.
ramronda parašė:
Sveikosman taip pat yra endometrioze, daktaras patare pasiskubinti su vaikelio planavimu, nieko nelauke su vyru bandeme. Pavyko pastoti is 3cio karto, nestumas …
Pavyko naturaliai ar su pagalba?
merginukeee parašė:
As tris lp turejau , buvo viena ir su komplikacija (stipriu kraujavimu) bet visus kartus isleido kita diena nors savijauta buvo bloga. Vilniui dazniausiai nelaiko nes konvejaris. Priraso nuo skausmo, antibu ir jei kas kreiptis i savo poliklinika. Taip ir dariau. Tik aisku mano imunitetas kaip zveris-stiprus tai nors ir ziauri savijauta kraujo tyrimai buna zmogaus kaip ne pi operacijos , tiesiog puikus (visada gydytojos stebisi) . Tik lp man yra baisi procedura kai pabundi ir tos kitos dienos... darausi tik tuo atveju kai nebera iseities
spin2le parašė:
As ten turejau Lp ten :)guliausi i ligonine treciadieni, operavo ketvirtadieni, paleido pirmadieni, nors nebuvo komplikaciju viskas ok praejo
onnellisuus parašė:
As tris lp turejau , buvo viena ir su komplikacija (stipriu kraujavimu) bet visus kartus isleido kita diena nors savijauta buvo bloga. Vilniui dazniausiai nelaiko n…
Gaila, kad zmones per konvejeri leidziami. Ir gaila, kad tiek istvert reikejo 😐
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai