Žiogas parašė:
Sveikos🙏 kaip jums sekesi pastoti su Endo?
Laba, stai sio ryto rezultatas, plius turiu auksta prolaktina
Žiogas parašė:
GiedreBan parašė:
Ar netepa jums si karta? ar galbut ir anksciau netepdavo pries mm?
Frezija parašė:
Ar netepa jums si karta? ar galbut ir anksciau netepdavo pries mm?
Na po laporoskopijos ir vizanetes pusmecio man visaip budavo ir tepdavo ir netepdavo, bet paskutini cikla labai tepe jau pries jelias dienas, sikart nieko...testai pradejo rodyt vakar t.y 3 d iki mm
Žiogas parašė:
Mane domina kurios dare kiaušiantakiu pralaidumo tyrimus ir jei pralaidus ar griet pastojote?
Mano abu sunkiai pratekami, bet pastojau po 10 mėn.
Žiogas parašė:
Labas! Pas mane 3 stadijos endo. Sunku buvo pastoti. Viena IUI, po kurios pastojau, bet nesivystė vaisius, antra IUI - nesėkmingai. Vienas IVF nepavyko, antras IVF IR ICSI - laukiuosi dvynukų 😍 visas kelias iki nėštumo užtruko apie 4.5 metų. Džiugu, kas greitai pastojate, tačiau mums nepavyko ir viskas užsitesė keleriems metams.
Žiogas parašė:
Mane domina kurios dare kiaušiantakiu pralaidumo tyrimus ir jei pralaidus ar griet pastojote?
Labukas. Man tyrima dare 2017 m gruodi. Desinysis pratekamas, kairysis apsunkintai. Iki siol nepastoju ( is viso trys metai). Darytos dvi stimuliacijos, du iui stimuliuotame cikle ir vienas ivf. Visos proceduros nesekmingos-jokio kibimo. Esu operuota 2008 metais, galbut yra daug saaugu..Lietuvoje del endo gydytojai niekuo negalejo man padeti (bent jau as taip supratau, nes israsydavo tik vaistu nuo skausmo, daugiau jokio gydymo)tad dabar lankausi IVF Riga
tiesa, man IV endo stadija, kuri pasidare labai skausminga po ivf. Endo nustatyta 2008m operacijos metu
Estelle parašė:
Labas! Pas mane 3 stadijos endo. Sunku buvo pastoti. Viena IUI, po kurios pastojau, bet nesivystė vaisius, antra IUI - nesėkmingai. Vienas IVF nepavyko, antras IVF …
Laba
O jus pries antra sekminga ivf gereit visanete ar diferelina leidotes, kad sukelt dirbtine menopauze?
Mes db bandysim sitaip... Nes jau 3 ikelimai nepavyko. Viskas del endo.
Žiogas parašė:
Mūsų atvejis labai sėkmingas.... 2012 m nustatyta 3 St, nuo to laiko vartojau kt, vėliau išsivystė amenorėja, 2019 m sausį nusprendėm bandyti, kaip tik nuo gruodžio buvau nutraukus kt, atsirado mm, birželį pastojau, kovą, jei viskas gerai, supuosim savo stebuklą.....
_Believe_ parašė:
LabaO jus pries antra sekminga ivf gereit visanete ar diferelina leidotes, kad sukelt dirbtine menopauze?
Taip, leidausi diphereline, buvo taikyti ilgi protokolai, su endo trumpų netaiko. Prieš abu ivf. Ir labai sunkiai, lėtai augo folikulai. Ir kalta endo dėl to.
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai