2021.06.12 16:26 (prieš 5 m.)
Meshka parašė:
As nevadinau sektantemis, nenormaliomis, su atkistu papu. Pavadinau "fanatike", bet ne visas mamas, o tik jus, nes is jusu postu jauciasi jog palaikote tik isimtima…
90% Visu moteru gali maitinti pacios. 10% buna fizeologines problemos , bet jos retos
Ir butent nustoja dazniausiai moterys tik del isitikinimo "man truksta pieno" Per pirmas paras kol pienas ateina tik, per augimo suolius kai vaiko poreikis isauga o mazylis jau nori daugiau nei yra todel pyksta verkia ir t.t.
Zindymas yra vienintelis geriausias pasirinkimas tavo kudikiui. Kudikiui, bet ne mamai noriu pabrezti tai. Visos renkasi pacios, moteris ne tik mama ji turi teise rinktis , be persekiojimo, ir diskriminacijos del pasirinkimo. Nei viena moteris neprivalo zindyti jeigu to nenori, ir tiesiog nereikia teisintis nesamonemis
Buna visko tikrai . As pati pripazistu puikiai , kad su sunumi pasidaviau ir per augimo suoli daviau misinuko, nes galvojau man pieno truksta, sventai tuo tikejau. Veliau po operacijos kai nebuvo manes 3 savaites nebeeme kruties o uzkurt is naujo pieno as ir nebebandziau tam , kad nusitraukinet. Buvau emociskai paluzus ir tiesiog nenorejau.
Su dukryte stengiausi is visu jegu ir per visa laika ismaitinau beveik iki 3metuku ja.
Koks skirtumas pasakyciau ar zindyt ar misinuku maitint, jeigu nematyciau akivaizdaus skirtumo vaikuose. Su sunumi kuri maitinau misinuku, gulejau ligonineje apie 6kartus jau per pirmus 2 metukus, jis pastoviai serga ir visada su labai auksta temperatura. Laringitas, bronchitas visada mus lydi nuo kudikystes ir t.t.
Dukryte kuria maitinau neserga is vis, per visus 5metus sirgus gal 3kartus maximum. Visa seima sirgdavo kai zindydavau o ji ne, arba isvis sloga atsipirgdavo... Iki siol sunus serga as sergu o dukrytei nieko beveik visada. Gal tai ir sutapimas kaip pavadintu kazkas. Bet as nemanau
Si karta zindysiu taip pat. Apsisarvavusi, kantrybe ir ziniomis zinau, kad viskas bus gerai