Mary.S parašė:
Apie ką jūs čia šnekat dabar?jei nežinot, tai nėra?
![]()
apsviesk mus o sensejau... papasakok kokius kryziaus kelius reikia pereiti ir ka baigti, kad tokiu taptum?
Mary.S parašė:
Apie ką jūs čia šnekat dabar?jei nežinot, tai nėra?
![]()
apsviesk mus o sensejau... papasakok kokius kryziaus kelius reikia pereiti ir ka baigti, kad tokiu taptum?
Mary.S parašė:
O jūs irgi šaunuolė. Tiesiog medalį ant kaklo ir pirmyngenijų genijus, pavyzdinė motina tiesiog
![]()
Tu net nezinai kokia as mama savo vaikui, ir taves nieks nekalbino motina brangi.
Ir net neisivaizduoji koks mano vaikas ir kokie musu santykiai su mazyliu ir kalbi !!
Nemaitinu mazylio bet rysys nepakeiciamas. Jei jus ta rysi jauciat tik maitindamos tai gal pasigytykit.
Eikit pas specealistus pagalbos., nes turbut su jumis kazkas negerai.
IevaRugile parašė:
Tu net nezinai kokia as mama savo vaikui, ir taves nieks nekalbino motina brangi.
Ir net neisivaizduoji koks mano vaikas ir kokie musu santykiai su mazyliu ir kalbi…
Čia ne jum taikiau. Nesiardykit
nerilyte parašė:
Man atrodo, kad ne suaugusios moterys cia nyksciuoja...arba tokios,kurios cia net nesireiskia, o tik pasicekavyt uzsuka, arba kokios nebrendylos, pilnos kompleksu i…
aplamai kam kreipiat demesi i tokius dalykus?
nu nyksciuoja,tai kas?
Juodčkė parašė:
Del isprusimo nepagailesit o del vaiko negalit?Nu ir nustebinot....
bet juk uztat vaikuciui kokia nauda bus... ir maitintas iki 3 metu ir mama pagaliau isprusus
Katiara parašė:
bet juk uztat vaikuciui kokia nauda bus... ir maitintas iki 3 metu ir mama pagaliau isprusus![]()
Che che...liuks
Katiara parašė:
bet juk uztat vaikuciui kokia nauda bus... ir maitintas iki 3 metu ir mama pagaliau isprusus![]()
Jei nuo zindymo auga isprusimas tai gal ir man reiktu tiek uzsibrezt...
suzinojau, kad ir as is tu nieko neismananciu :)))
Katiara parašė:
as itariu, kad cia butumem isaukstintos, jei viesai cia reikstumemes, kaip mes zindom ar zindysim iki 3 metu vaikus, kaip mes netingim keltis per nakti 30 kartu kad paduot papa vaikui, kaip mes nepavargstam ir niekada nepavargsim ir mum nereik nei miego nei nieko, kad tik viskas del vaiko butu ir musu speneliai geleziniai , o is tikro darytume taip kaip musu vaikam yra geriausiai. Juk i namus neateis ir nepatikrins
o va matai jei turim savo nuomone tai neesam/nebusim geros mamos ir vaiku nemylim ir kaip MaryS sake - nuvarysim juos i kapus ...
Katiara parašė:
kodel? nu del tokio isprusimo nepagailesiu ir dantis sukandus zindysiu iki 1.5 metuku...
Motyvacinio pokalbio nepraeisit. Konsultuosit mamas nemokamai? Atsakinėsit į užklausimus nemokamai raštu? Važiuosit pas jas į namus padėti nemokamai? Atimsit laiką iš savo vaiko norėdamos padėti kitai mamai, kuri tik laukia patvirtinimo, kad mišinys išgydo visas ligas?
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai