Juditel3 parašė:
pasakem po zodi ant MaryS![]()
aš be komentarų..
Juditel3 parašė:
pasakem po zodi ant MaryS![]()
aš be komentarų..
Raimonda34 parašė:
Beje..gražiai čia visi komentarai vėliavėlėm raudonom papuoštiko prisidirbot?
![]()
Gražios mamos su dar gražesnėm vėlevėlėm
Na jei žmonės neturi ką veikti ir linksminasi vėlevėlėm tai tegul, bet turi ką veikti
Robertele94 parašė:
Cia ne fantazija. Jus man paaiskinkit, kodel vyrams butina susikalbeti su sex partnere, kodel neuztenka vien intymo.
todel, kad manau jam pasirodei labai slyksti, ir jis tavim dabar slykstisi. Nei kalbet nei sex nenori. Turbut smirde buvai
Robertele94 parašė:
O ta babce kam jam reikalinga, jei dave per antra pasimatyma? Cia juk irgi azarto mazai. Taigi darau isvada, jog esme slypi tame, jog jie gali susikalbet ir daug ka…
tai jis iesko ne tik ciulpikes kaip tu, bet dar ir bendrauti nori, paprasta. O gal is tavo burnos labai smirdi, vistiek tiek prisveitus tai ispuve ten manau
MorenaPasion parašė:
tai jis iesko ne tik ciulpikes kaip tu, bet dar ir bendrauti nori, paprasta. O gal is tavo burnos labai smirdi, vistiek tiek prisveitus tai ispuve ten manau
Ne, as svari. Pagrindine kliutis jam yra nesusikalbejimas, manau.
Robertele94 parašė:
Ne, as svari. Pagrindine kliutis jam yra nesusikalbejimas, manau.
jo, svaruole tu
ka tu ;D pats gazas vyrui tokia svaruole ;D
raminciukex parašė:
Truksta zodziu negalvojau kad taip save zeminti gali ....
jo jo, gerule cia ;D zinai ka su tokiom daro musu bernai
Robertele94 parašė:
Baikit tyciotis, ka.
o ko tu tikies? Tau sake dink is cia, o tu vistiek savo nesamones varai. Kokie klausimai, tokie ir atsakymai
lila32 parašė:
o ko tu tikies? Tau sake dink is cia, o tu vistiek savo nesamones varai. Kokie klausimai, tokie ir atsakymai
Cia jums reiktu temos nebekomentuot. Tada ir as isnyksiu.
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai