2014.12.21 12:08 (prieš 11 m.)
Noreciau ir as pasisakyti! Visgi,tikrai,kartais paskaicius apie tuos primaitinimus,pasidro baisu ir gaila,BET,baisiau man jau darosi izeidinejimas ir "vazuavimas" viena ant kitos kiekviena miela diena. Paskaitei,sunku patylet-pakomentavai,bet na kam kiekviena diena apie ta pati kartoti.. Nesupykit niekas. Ir as jau nebesuprantu kodel reikia taip izeidineti ir smerkti. Man irgi nesuprantamas primaitinimas nuo 3-4men kosytem su mesyte ar pan,bet as pasisakiau viena kart ir to uztenka! Ir del mano paaakymo nieks nepuole nebemaitinti,tiesiog isreiskiau nuomone. Kam reikia,kas norejo,tas paklause ir pasidomejo,o kam to nereikia,juk neikisi ir nepriversi dometis. Tad kam cia pyktis,izeidinet viena kita ir dar pries sventes? Vienos viazines,kitos "moliugeliai", trecios ateities burejos,ketvirtos kaimietes ir t.t.. Baikim gal jau? Kas nori-domisi ir skaito,kas nenori-elgiasi pagal kitu nuomone ir persamus patarimus. Ir TEGUL. Kiekviena sprendzia kaip gyventi ir kaip auginti. Daugiau supratingumo. Primaitinimas,MP,misinukai,ciulptukai-visos temos vienodos ir vieningos nuomones niekad neprieisim,tik pesimes kaip "vistos", toks jausmas,kad tycia kuriamos tokios temos,kad visos islietu savo susikaupusias neigiamas emocijas ir susipyktu! Pagarba mamos,kurios moka graziai isreiksti nuomone!!!! Saunuoles!
Linksmu,jaukiu ir siltu svenciu su seima!