zosyte-Vilnius parašė:
tai jau skaiciau delfyje toki juokinga straipsni..kaip atejo kazkas apsipirkti ir nerado akcijines prekes![]()
:-)))
zosyte-Vilnius parašė:
tai jau skaiciau delfyje toki juokinga straipsni..kaip atejo kazkas apsipirkti ir nerado akcijines prekes![]()
:-)))
_Mummy_ parašė:
nu tikrai ne kaip centobent jau uk lidlu labai dziaugiuos. vaikam kiek zaislu pigiau, ir virtuves irankiai keptuves, puodai.
![]()
Ir man ta gurmanu linija ten lb patinka
su juoda etikete
_Mummy_ parašė:
nu tikrai ne kaip centobent jau uk lidlu labai dziaugiuos. vaikam kiek zaislu pigiau, ir virtuves irankiai keptuves, puodai.
![]()
Man aldi lb patinka, retai kada į Lidl einu. Bet tai tik man, gal jums ji labiau patinka.
Danija- parašė:
Nesuprantu! Isaiskinkit man. Is principo neduodat vaikui soskes? Jei vaikas nori jos tai ir tegu ima, juk tam ir gaminamos jos. Taigi matot, kad jam reikia jos. Pag…
O kaip jus suprantat ar 2 sav vaikas nori būtent soskes? Lb norėjau pati maitinti mp, pradzioj buvo lb sunku, bet nei mišiniu nei soskiu, buteliuku nedaviau, nes žinojau, kad jei paduosiu tuo viskas ir pasibaigs. Bet db džiaugiuosi, irodziau ir sau ir kitiems, kad tikrai maitinti galiu.
Lūšiukė parašė:
Man aldi lb patinka, retai kada į Lidl einu. Bet tai tik man, gal jums ji labiau patinka.
Nu bet ir sugalvok kad jei duosi soske tai nebemaitinsi
lauruskaaa parašė:
Nu bet ir sugalvok kad jei duosi soske tai nebemaitinsi![]()
Man su pirmais pakišo koją soskes ir buteliukai, gaila per vėlai tai supratau
lauruskaaa parašė:
Nu bet ir sugalvok kad jei duosi soske tai nebemaitinsi![]()
Būna ir taip.
Lūšiukė parašė:
vaziuojam ir i aldi. ten vaikui patalyne pirkau. labai dziaugiuos. merliukai is aldi labai svelnus. tik mesa va lidle geresne nei aldi. ir siaip maistas kokybiskesnis.
Lūšiukė parašė:
Man su pirmais pakišo koją soskes ir buteliukai, gaila per vėlai tai supratau
Labai gerai buvo vienam strapsyje parasyta kai vaikas yra alkanas duodama zysti kruti o kai neramus duodamas ciulptukas. Tik reikia susigaudyti kada koks atvejis ir nebus problemu, pieno gaminasi tiek kiek vaikui reikia, alkano vaiko su ciulptuko neuzkisi, svarbu pirmas kelias savaites jo nenaudoti ir nebus problemu
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai