kipse5 parašė:
kas ne i tema tikrai desiu veliava-beto modeliatoriai raso,jei nuo temos krypsta blokuoja toje temoje,nes pabosta jiems taisyt tema.
Iskur pas jus tiek pykcio
.Juk cia visoms planuojancioms aktualu sis projektas
kipse5 parašė:
kas ne i tema tikrai desiu veliava-beto modeliatoriai raso,jei nuo temos krypsta blokuoja toje temoje,nes pabosta jiems taisyt tema.
Iskur pas jus tiek pykcio
.Juk cia visoms planuojancioms aktualu sis projektas
prie ko pyktis-yra atskira tema pasalpos ismokejimai t.t.jus skiriate tema nestumo testu vaiduokliai,-ir apie mokejimai,pasalpos.negi paskaite apie tai begs gaminti leliukus del pinigu??jei jum atrodo,kad pykstu-anaiptol nea.bet diskutuokim i tema kuria skaitome ir jungiames atrasyt
piktzoliukas parašė:
norejau paklausti, ar jus galite identifikuoti kas deda veliaveles? nes daznai buna kad rasai i tema o gauni veliava... juk negalim cia vien nuotraukom bendraut, re…
Tevu darzelis gali ir netvarkyt sitos temos
tegu cia daro ka nori... Tam ir yra pasipykim
piktzoliukas parašė:
omg ant kiek jautrumas visu padidejes sitam forume, jau net juokais nieko negali priimt![]()
![]()
kazkas buvo parases, kad cia tikra raganu irstva
kituose forumuose teko uzmatyti, kad moterys rekomenduoja cia neuzsukti, nes tokios tipo visos topines
Cia baika zinokit
Simul parašė:
kazkas buvo parases, kad cia tikra raganu irstva
![]()
kituose forumuose teko uzmatyti, kad moterys rekomenduoja cia neuzsukti, nes tokios…
Yra furiju baisesniu kituose forumuose
kipse5 parašė:
prie ko pyktis-yra atskira tema pasalpos ismokejimai t.t.jus skiriate tema nestumo testu vaiduokliai,-ir apie mokejimai,pasalpos.negi paskaite apie tai begs gaminti…
....
Berg parašė:
Cia baika zinokit![]()
YRA IR LAAABAI DAUG
Berg parašė:
Idiotai, su mano taspats varda isrinkom bet leituviaiNemoka priimti... O va vokietijoi patinka zmonem.
Gyvenu Lietuvoje, esu lietuvė ir savęs idiote nelaikau.
Berg parašė:
Na jau nepradedam vel![]()
Veju... Amziais kazkam kas netinka...
Jūs jau atleiskit, bet Jūsų netolerancija lietuviams ir lietuvių kalbai muša amžiaus rekordus.
O dabar į temą. Vienoje šeimoje yra sesytės Ermanda ir Elinga. Nuskambėjo kazkaip mielai. Nors aš šitų vardelių nesirinkčiau
Kristyna27 parašė:
![]()
![]()
![]()
Mano akys ir taip issoko perskaicius
vienos nervuojasi nes neima kruties, o cia ima bet duoda is buteliuko ir dar atjunkyti nori. Vaikuciui puse metu, nori jausti mama, uzuosti ja, nurimti. O motina ciulptuku save laiko. Zinokit ciulptukas motina pakeist skirtas, o ne atvirksciai. Nelyginkite saves su gumos gabalu, jus daug vertingesne nei tas slamstas
Motinos krutys ne vien pienui gaminti, bet ir nuraminti vaikui. XXI a. mane stebina. Motinos pamirsta pirmine savo paskirti ir nori kuo greiciau nuo saves vaikus atitraukti. Durnynas ne visuomene:/
105 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai