Morenka parašė:
Koks receptukas tos zasies ar anties?:),
mes kadangi svesim namie po vyro darbo tai marmurines mesytes steikucius valgysim …
Pritariu..maniškis kūčiom ruošė ir kalėdom
Morenka parašė:
mes kadangi svesim namie po vyro darbo tai marmurines mesytes steikucius valgysim …
Pritariu..maniškis kūčiom ruošė ir kalėdom
Morenka parašė:
aha pas mane irgi sefas virtuves. Bet namie Gaminti nei nesiruosia padaryk ta padaryk ana
Berg parašė:
aha pas mane irgi sefas virtuves. Bet namie Gaminti nei nesiruosia padaryk ta padaryk ana![]()
Oi kaip nepavydziu...
maniskis labai gamina,ir dievina savo darba
tik daug pinigu ant maisto ismeta jis...
Lūšiukė parašė:
Aš kopūstų nemėgstu tai man veee toks patiekalas, nepakeiciami man yra obuoliai ir paprasta ir skanu.
Lusiuke,kiek laiko kepi anty ir kokioj temp?mano 2.600kg
monce parašė:
Lusiuke,kiek laiko kepi anty ir kokioj temp?mano 2.600kg
Kol pradeda cirsketi tai 220 tempa, o poto maždaug 2valandas 170. Tik po maždaug 1,5 valandos patikrinu ir žiūriu kaip ten ji. Praeitą kartą, net vartyti nereikejo gražiai iškepė
Morenka parašė:
Oi kaip nepavydziu...maniskis labai gamina,ir dievina savo darba
tik daug pinigu ant maisto ismeta jis...
Maniškis tai nedirba tokio darbo cia jo pomiegis
jam lb patinka gaminti
O as Inesa parašė:
matau,kad nekokia tada anglu kalba pas jumis jei esmes nesupratote![]()
Gerai mes viska suprantam. Juk pati supranti kad tai yra chemija/sintetika.. Pati gal tik pripazint nenori nes esi priklausoma nuo tableciu
O as Inesa parašė:
maniskiui buvo trukumas vitamino D ir tada kaulai deformavosi,iskrype kojytes iki siol pas ji.bet girdau D vitamina,situacija po biski gereja.o jokio streikavimo ti…
Tai vat cia kaip loterija, pasiseks arba ne. Kad tik nepakenktu jums jis ir sekmes
Tokia Karolina parašė:
Gerai mes viska suprantam. Juk pati supranti kad tai yra chemija/sintetika.. Pati gal tik pripazint nenori nes esi priklausoma nuo tableciu![]()
as priklausoma nuo tableciu?
na net neroriu tau kazka sakyt
sukramtym ka sakai pirmiausia
kad ir reikia papildu man,bet smegenys dirba daugiau nei tavo
neveltui spalinuose mamos sake Karolina,ar tau visakas gerai? nes jau nusisneki visur
juk ne pirma vaika augini
gerai prisisipazinsiu turiu giminej daug daktaru ir man nereikia skaitineti kazkokiu nesamoniu
tiesiog vadovaujuosiu .......
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai