2015.03.24 08:48 (prieš 11 m.)
zosyte-Vilnius parašė:
bet tai ar butumet sutikusi su ja ka nors veikti? ka butumet noreje veikti?
kad priekaistai neveikia, faktas. kalbos daznai irgi.
Taip as norejau kazka idomaud kartu veikt, bet mama buvo labai uzsiemus visada... man patikdavo kad ir iseit grazu vakara pasivaiksciot po parka salia namu, deja tai budavo labai retai, todel prisigalvodavau daug nesamoniu nes negaudavau uztektinai demesio.
zosyte-Vilnius parašė:
tas tai taip, bet yra mano aplinkoj pavydziu, kur pildomi praktiskai visi norai, nes "vaikas labai nori. " vaikui 19 metu, studijuoja. Ir mamos nuomone, jie draugai…
As dabar kalbu is vaiko puses, ne is mamos, nes mano vaikas dar visai mazytis ir dar toli grazu iki tokiu cirku. Jo, tuo kartu faina kai tevai viska perka, gali pasigirt pries draugus, nereikia sukt galvos kaip cia dabar nusipirkt nauja ruba ar pns .. bet kai pagaliau tevai paleidzia tave nuo saves... ziauriai sunku. As ketvirtus metus gyvenu atskirai nuo tevu ir dar neismokau pati gyvent. Ir del to kaltinu tik tevus, nes jie manes neismoke gyventi suaugusio gyvenimo, pripratus kad viskas padaryta uz mane. Bet jei tevai taip elgiasi tai greiciausia nesusivoks, o po to bus per velu.