Dievas parašė:
P.s mano draugu yra nepilnameciu dar tai manau geriausiai suprantu Paauglio mastyma kai pati praktiskai vaikas ir kai aplinka nestokoja panasaus amziaus zmoniu.
Greitai mama busi o save dar vaiku laikai
Dievas parašė:
P.s mano draugu yra nepilnameciu dar tai manau geriausiai suprantu Paauglio mastyma kai pati praktiskai vaikas ir kai aplinka nestokoja panasaus amziaus zmoniu.
lauruskaaa parašė:
ir as nieko tame blogo nematau
Dievas parašė:
ir as nieko tame blogo nematau
Tas ir blogiausia, kad tame nieko blogo nematai
Dievas parašė:
Faktas bet Norint nedaryti klaidu reikia vaika suprasti tik tada zinosi kas jam yra geriausia... Ir kaip laviruot ties tevu poreikiais.
Ne jaunyste padeda vaika suprasti
jurguteee parašė:
Tas ir blogiausia, kad tame nieko blogo nematai![]()
Man tai keisciausia buna kai moterys save labai suaugusiom laiko ir brandziom, vaidina kad vaikus aukleja puikiai o sveciuose tie vaikai lauzo daiktus ir namus aukstyn kojom vercia.
Sakot man 19 ir vaidinti kad esu labai daug macius ir patyrus ? Gal ir maciau ir patyriau, bet man daug daug is gyvenimo dar yra ko mokytis ir kur tobulet ;)
lauruskaaa parašė:
Ne jaunyste padeda vaika suprasti![]()
100% pritariu Jums…
patirtis, supratimas… tik tuomet gali teisingai isaukleti vaika.
lauruskaaa parašė:
Ne jaunyste padeda vaika suprasti![]()
Kuo arciau to esi tuo labiau suvoki siu laiku vaiku mastyma.... As gal nesuvoksiu savo vaiko kai jam bus 18
kita karta kitoks mastymas kitas ugdymas...
Dievas parašė:
Man tai keisciausia buna kai moterys save labai suaugusiom laiko ir brandziom, vaidina kad vaikus aukleja puikiai o sveciuose tie vaikai lauzo daiktus ir namus auks…
Taip, ir tarp brandziu moteru visokiu yra.. O kad supranti, jog dar turi ko ismokti, saunuole! Gerbiu jaunas protingas moteris!
Dievas parašė:
Kuo arciau to esi tuo labiau suvoki siu laiku vaiku mastyma.... As gal nesuvoksiu savo vaiko kai jam bus 18kita karta kitoks mastymas kitas ugdymas...
Tikru tikriausia nesamone
pirma sunu pagimdziau 19 antra 27, ar tada ar dabar prisimenu savo pauglyste jos pamirsti neimanoma, bet suvokimas i gyvenima pasikeicia, vertybes, 19 saves vaiku nelaikiau bet per greitai teko suaugti, vaiko auklejimas ir amzius nei prie ko
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai