Ausrele178 parašė:
Buvau su siuntimu iš savo gines,registravausi pas Machtejeviene,pareiškiau norą pati nipt ir iškarto pridaviau kraują,laukiu rezultato.
Išplėstinis virš 400 e, nežinau ar verta varyti i latviją nipt kaip kitos merginos važiuoja..
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįAusrele178 parašė:
Buvau su siuntimu iš savo gines,registravausi pas Machtejeviene,pareiškiau norą pati nipt ir iškarto pridaviau kraują,laukiu rezultato.
Išplėstinis virš 400 e, nežinau ar verta varyti i latviją nipt kaip kitos merginos važiuoja..
Ausrele178 parašė:
Sveiki. Čia kaina santariškėse išplėstinio? 400 eur?
Little_Miu parašė:
Sveiki. Čia kaina santariškėse išplėstinio? 400 eur?
Rašau apie Kauno klinikas
Little_Miu parašė:
Labas. Gal kas žinot ar įleidžia vyrus į Santarų genetikos centrą, kai atliekama 12 sav.echoskopoja?
Įleidžia
Laumme parašė:
Sveikos! Gal kas lankėtės pas genetikę Butkevičienę Santarose? Visos daug kalba apie Benušienę, o apie Butkevičienę nieko nesu girdėjusi![]()
Esu buvusi pas visas. Butkevičienė mane konsultavo vieną kartą, nes nebuvo Krasovskajos. Man ji tikrai patiko. Labai maloni. Labai gražiai bendravo, dave savo kontaktus. Tikrai pirmas įspūdis buvo geras. Jeigu reiktų, eičiau pas ją dar kartą. Nors kitos ją ir peikia, bet matyt aš pataikiau ant geros nuotaikos 🙂
Ausrele178 parašė:
o ar pakomentuoja poto kas nors tyrimu ats?
rutuska parašė:
o ar pakomentuoja poto kas nors tyrimu ats?![]()
Laukiu atsakymo dar, sake daktare kaip gaus tai persiųs emailu ir pati paskambins.
Laukiu jau 1savaite...
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai