jurgmind parašė:
Sveikos. Paskambino ka tik is labaratorijos. Nespejo mano kraujas iki Amerikos nukeliaut, lėktuvą užlaike muitine![]()
Oho, bet tikiuosi bent mokėti nereiks antrą kartą?
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįjurgmind parašė:
Sveikos. Paskambino ka tik is labaratorijos. Nespejo mano kraujas iki Amerikos nukeliaut, lėktuvą užlaike muitine![]()
lereja parašė:
Sake ne, pakartos is naujo tiesiog.
Irvutė parašė:
As labai tikiuosi, kad vvt parodys, jog ju nera 🙏
🙏
Gal kas darėsi vvt Kauno klinikose? Dariausi trečiadienį, Ašmonienė sakė, jei bus blogi rezultatai, tai paskambins pati penktadienį (t.y šiandien). Bet dabar žiūriu jos duotą lapelį su telefonu nr, ir rašo kad jos darbo laikas antradieniais ir trečiadieniais. Tai apėmė toks nerimas, apgavo ji mane, ar kaip čia...?
EglėS1991 parašė:
Gal kas darėsi vvt Kauno klinikose? Dariausi trečiadienį, Ašmonienė sakė, jei bus blogi rezultatai, tai paskambins pati penktadienį (t.y šiandien). Bet dabar žiūriu…
As dariausi taip pat treciadieni vvt, man ta pati sake del skambucio, jeigu blogai - penktadieni iki 12 susisieks, jei niekas nepaskmbins, tada paciai skambintis treciadieni duotu nr.
Jeigu nepaskambino - dziaukites, vadinasi viskas gerai 👏
O mano vvt irgi geras, nes as paskambinau kitai gydytojai i klinikas, kuri mane siunte vvt (nes pradzioje buvo planas, jog atvyksiu i konsultacija siandien, bet veliau uzregistravo vvt, todel norejau pasitikslinti, ar tikrai nebevaziuoti siandien), ir ji man pasake, jog jau turi vvt pirminius rezultatus sistemoje, ir pagrindiniu 3 chromosomu nuokrypiu nera 👏🙏❤️ Bet treciadieni vistiek skambinsiu, kaip buvo nurodziusi genetike
Adore parašė:
Čia su visu pasiruošimu, echoskopu ir t.t. O pats ėmimas vandenų, tai atsigulat ant stalo, jums uždengia priekį, laikot rankas ant krūtinės, užsimerkiat, suskaičiuo…
Man skubi biopsija vilnius bus
placentos tyrimas bus. Sprando raukslyte 4, nosytes kauliuko nera ir sirdeles yda , bloga kraujotaka
labai skaudu ir liudna ...
Irvutė parašė:
As dariausi taip pat treciadieni vvt, man ta pati sake del skambucio, jeigu blogai - penktadieni iki 12 susisieks, jei niekas nepaskmbins, tada paciai skambintis tr…
O kokia daktarė jumis siuntė pas genetikę? Mane tai Eglė Machtejevienė.
EglėS1991 parašė:
O kokia daktarė jumis siuntė pas genetikę? Mane tai Eglė Machtejevienė.
Meilė Minkauskienė pasitarus su Egle Machtejevienę. Didelių nuokrypių nebuvo, bet man didelis stresas buvo, kad kažko slapto nebūtų... nes nosytės kauliukas per trumpas, širdelėje golfo kamuoliukas ir vieno vožtuvo veikla ant klaustuko ...
Pameginkit pasiskambinti tada Eglei, jei ji siandien dirba
Irvutė parašė:
Meilė Minkauskienė pasitarus su Egle Machtejevienę. Didelių nuokrypių nebuvo, bet man didelis stresas buvo, kad kažko slapto nebūtų... nes nosytės kauliukas per tru…
Pas mano mažytę, tai cistos matosi galvoje (bet galvoju, kad nuo temperatūros, nes buvau apsinuodyjus) ir dar vienas voztuvas praleidžia, o taip tai viskas gerai. Pirmadienį bandysiu pasiskambinti Eglei, gal ji matys rezultatus.
9 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai