Pukis_ parašė:
Man dėl higienos gyd buvo parašius Sulfargin tepalą naudot.
Labas rytas 🙂 ką jūs vartojote nuo skausmo, kokius tepaliukus, kiti dalykai, kas labiausiai pasiteisino jums pooperaciniu periodu? Ačiū 🙂
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįPukis_ parašė:
Man dėl higienos gyd buvo parašius Sulfargin tepalą naudot.
Labas rytas 🙂 ką jūs vartojote nuo skausmo, kokius tepaliukus, kiti dalykai, kas labiausiai pasiteisino jums pooperaciniu periodu? Ačiū 🙂
Paulė parašė:
Du kartus dienoje ibuprofenas 400 mg, pasituštinus ir apsiprausus sulfargin tepalas, jei būtų didelis skausmas tuštinantis buvo paskirtas lidoposterin, ir kasdien po 20 ml Duphalac. Viskas. Savarankiškai jokių vonelių nedariau ir tepalų nenaudojau. Sėdėjau tą pačią dieną, vakare iš ligoninės grįžau su taksi 🙈 tik ligoninėj paprašiau, kad iš trauktų tą tamponą, kad pačiai namie nereikėtų kankintis ir bijot ar gerai viskas ar ne 😁
Pukis_ parašė:
Du kartus dienoje ibuprofenas 400 mg, pasituštinus ir apsiprausus sulfargin tepalas, jei būtų didelis skausmas tuštinantis buvo paskirtas lidoposterin, ir kasdien p…
Oij, kaip jums pasisekė 🙂 o kelinto laipsnio jums buvo? kiek laiko nedarbingumas buvo? Ką valgėte?
lilijanči parašė:
Tai polipus tik ir operuoja, jie neišnyksta. Ir siunčia ištyrimui. Tai dolmeną max 3 kart per dieną galima gerti kas 8 h.
O kaip jūs šiandien jaučiatės, gal geriau kažkiek?
Paulė parašė:
O kaip jūs šiandien jaučiatės, gal geriau kažkiek?
Sveiki, ačiū, kad teiraujatės, tai taip, ženkliai geriau, nes vakar valėsi organizmas po visko, tai šiandien jau ir dirbu, ir valgau daugiau visko.
lilijanči parašė:
Sveiki, ačiū, kad teiraujatės, tai taip, ženkliai geriau, nes vakar valėsi organizmas po visko, tai šiandien jau ir dirbu, ir valgau daugiau visko.
Oij kaip smagu skaityti, kad jums gerėja. Atrodo, nepažistami čia visi esame, bet kažkaip kiekvieno istorija paliečia ir pačią asmeniškai.
Paulė parašė:
Oij kaip smagu skaityti, kad jums gerėja. Atrodo, nepažistami čia visi esame, bet kažkaip kiekvieno istorija paliečia ir pačią asmeniškai.
Ahaaa, na kiekvienas asmeniškai savaip gija
ir kiekvieno organizmas labai skirtingai priima tokius dalykus
o Jūs nebijokit operacijos, viskas bus labai gerai Jums! Pasidarysit dabar, paskui ramiai sveikti galėsit
praneškit kaip Jums seksis! 😇
Paulė parašė:
Oij, kaip jums pasisekė 🙂 o kelinto laipsnio jums buvo? kiek laiko nedarbingumas buvo? Ką valgėte?
Pas mane buvo skintags, tik kaip gyd sakė tikrai didelės tos ataugos buvo. Nedarbingumo neėmiau, nes auginu mažiuką namuose, tuo metu buvo metai ir 3 mėn, tai kaip sakant į darbą grįžau iš karto 😂
O ką valgiau tai nelabai atsimenu, žiūrėjau, kad nebūtų produktų kietinančių vidurius ir viskas. Tik mano pagrindinė klaida buvo, kad po op pradėjau naudot skaidulas, organizmas nesuprato kas vyksta ir užkietėjo viduriai 🤪
Pukis_ parašė:
Pas mane buvo skintags, tik kaip gyd sakė tikrai didelės tos ataugos buvo. Nedarbingumo neėmiau, nes auginu mažiuką namuose, tuo metu buvo metai ir 3 mėn, tai kaip …
Taip, su skaidulomis ir sveikam pradėjus naudoti būna problemų, kol pilvas "įsisamonina" ką čia jam mes duodame 🙂
lilijanči parašė:
Ahaaa, na kiekvienas asmeniškai savaip gijair kiekvieno organizmas labai skirtingai priima tokius dalykus
o Jūs nebijokit operacijos, viskas bus labai gerai …
Labai ačiū jums už padrąsinimą 🙂 stengiuosi vyti pašalines mintis, bet ...sunkiai sekasi 🙂 gyvenu viena, tai ir dėl to nerimas ima, kaip reikės tvarkytis vienai 🙂 na bet kažkaip, svarbiausia, kad gerai gytų 🙂 būtinai parašysiu kaip man sekasi, operacija penktadienį 🙂
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai