airidamazyte parašė:
Sveikos ar Imanoma pastoti po 4 men nuo gimdymo? Jei karta sirgau mrnesinem?
faktas, kad imanoma
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįairidamazyte parašė:
Sveikos ar Imanoma pastoti po 4 men nuo gimdymo? Jei karta sirgau mrnesinem?
faktas, kad imanoma
airidamazyte parašė:
O kokie buna persileidimai ko saugotis? Kad nebutu persileidimo?
Nekelkit sunkiu dalyku, iksėkites lovoje daugiau, maitinkites sveikai, gerkite folio rugsti butinai. Jum turetu gyd israsyti vaistu jei yra poreikis. Man israse duphaston
Sveikos 😊 lb domina jusu nuomone.. Ov buvo pries 10dienu, kadangi lb itartinai skaudena krutine tai sugalvojau nusipirkti nestumo testa, kuris parodo likus 6d iki mm, ir matesi vaiduokliukas gan neryskus(gaila kad ismeciau, buciau jums parodzius🙄) ta proga nulekiau i vaistine ir skaitmenini nusipirkau kur savaites rodo clearblue, ir jis neigiamas, idomu ar pirmasis testas melavo, ar skaitmeniniam dar peranksti🤔 (pirmas ciklas su letrozole)
ingutee parašė:
Sveikos 😊 lb domina jusu nuomone.. Ov buvo pries 10dienu, kadangi lb itartinai skaudena krutine tai sugalvojau nusipirkti nestumo testa, kuris parodo likus 6d iki m…
Man irgi krutine skaudejo,kitaip nei iprasta per ovuliacija. Pasidarykit kita, sekmes
Ketrin parašė:
Man irgi krutine skaudejo,kitaip nei iprasta per ovuliacija. Pasidarykit kita, sekmes
Man pasiteisino krutines skausmas, iki siol maudzia ir pilva ir krutine, testas teigiamas😍👌
ingutee parašė:
Man pasiteisino krutines skausmas, iki siol maudzia ir pilva ir krutine, testas teigiamas😍👌
Sveikinu 😏
Liucija91 parašė:
Sveikos. Norėjau nuomonės iš šalies. Ar matosi kažkas jums ar čia tik mano pasamonei?🙄🙄
Lyg kažkas kabina aki, kartokit
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai